Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhovor o salátech a zálivkách

Rozhovor o salátech a zálivkách
6. 09. 2015 Škola vaření
Saláty jsou celoroční pokrm a lze s nimi vykouzlit velké lahůdky. Je dobré pro saláty mixovat ovoce a zeleninu? Jakou kombinaci byste doporučil, pokud lze mixovat? A když přidáme do salátu avokádo …více»

Jak poznat kvalitní zmrzlinu a na co si dát na obalech pozor?

Jak poznat kvalitní zmrzlinu a na co si dát na obalech pozor?
1. 09. 2015 Škola vaření
Letošní léto patří bezpochyby mezi nejteplejších v historii. Mnozí z nás si horké dny užívají, někteří ale doslova trpí a snaží se všemožně zchladit. Kromě koupání se v létě rádi osvěžíme chlazenými  …více»

Příprava sushi - doma a kvalitně!

Příprava sushi - doma a kvalitně!
30. 08. 2015 Škola vaření
Asijská kuchyně se vyznačuje výraznými chutěmi, které dohromady tvoří lahodný aromatický celek. Ingredience se liší oblast od oblasti, avšak všechny kuchyně často využívají nezbytnou surovinu – rýži. …více»

Všechna sůl pochází z moře

Všechna sůl pochází z moře
28. 08. 2015 Škola vaření
Zatímco klasická kuchyňská sůl je mnohými zavrhována, přírodním a mořským solím bývají někdy připisovány různé blahodárné účinky. Oba druhy soli se však od sebe složením ani účinky takřka neliší, …více»

Je to buřt… není! Mezi špekáčkem a buřtem je rozdíl

Je to buřt… není! Mezi špekáčkem a buřtem je rozdíl
27. 08. 2015 Škola vaření
Na nedostatek potravin na prodejních pultech si stěžovat nemůžeme. Dostáváme se však do situace, kdy je výběr natolik široký, že se v sortimentu ztrácíme. Pojďme se podívat na segment masných výrobků  …více»
 

Nejlepší letní smoothies

Nejlepší letní smoothies
19. 08. 2015 Škola vaření
Letní počasí s vysokými teplotami a záplavou slunečních paprsků vybízí k pobytu venku, k osvěžení a konzumaci čerstvého ovoce. Proč taky ne, vždyť ovoce je zdrojem vitamínů, minerálních láteki  …více»

Superpotravina Chia

Superpotravina Chia
17. 08. 2015 Škola vaření
CHIA - drobné plody šalvěje hispánské (salviahispanica). Původně pocházejí z Latinské a Střední Ameriky. V minulosti patřila semínka „čia“ k hlavním potravinám bájných Aztéků, kteří vynikali výbornou  …více»

Připravte si prvotřídní steak a propadněte letnímu grilování

Připravte si prvotřídní steak a propadněte letnímu grilování
12. 08. 2015 Škola vaření
Léto už je za svou polovinou a vy jste se ještě nezakousli do šťavnatého steaku? Máte nejvyšší čas to napravit. Poradíme vám, jak ze slibného kusu masa neudělat gumovou podrážku, a prozradíme vám i …více»

Jak si vychutnat kávu v letním období

Jak si vychutnat kávu v letním období
9. 08. 2015 Škola vaření
V létě dokáže osvěžit nejen zmrzlina či limonáda, ale i vhodně upravená káva. Espresso, nápoj o objemu 25 – 30 ml, je celosvětový fenomén pocházející z Itálie, který přináší intenzivní zážitek …více»

Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty

Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
6. 08. 2015 Škola vaření
Likér ořechovka se většinou vyrábí z nezralých ořechů a bylin a používá se jako lék. Získáte ji vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou koření a bylin v destilátu. Likér ořechovka …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !