Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 10.06. 2025
Dnes má svátek Gita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tarte tatin – lahodný omyl francouzské cukrářky

Tarte tatin – lahodný omyl francouzské cukrářky
30. 10. 2015 Škola vaření
Je to jeden z nejslavnějších francouzských koláčů, ale paradoxně vznikl jaksi omylem. Jeho tvůrkyně opekla jablka chystaná na zcela jiný recept příliš, a protože nevěděla, co s nimi, zakryla je těstem …více»

Houbařská sezona pomalu končí

Houbařská sezona pomalu končí
19. 10. 2015 Škola vaření
Češi patří mezi nejvášnivější houbaře na světě, alespoň jednou za rok vyrazí na houby většina z nás. Ačkoliv pro mykology houbařská sezona trvá celých dvanáct měsíců, málokdo se vypraví s nadšením …více»

Fakta o kečupu, která vás překvapí

Fakta o kečupu, která vás překvapí
9. 10. 2015 Škola vaření
Bez kečupu si dnes těžko představíte řadu jídel, ať už jde o hranolky, špagety nebo třeba burgery. Věděli jste ale, že tahle milovaná pochoutka pochází z Asie a původně se vařila z ryb? Nebo co  …více»

Zpracování letní úrody

Zpracování letní úrody
18. 09. 2015 Škola vaření
Léto je už sice za námi, ale spoustu jeho darů si můžeme užívat po celý rok. Není nic lepšího, než si ještě dlouho po slunečních dnech vychutnávat domácí džem, pyré nebo si vylisovat vlastní čerstvou …více»

Jak se vyznat v luštěninách

Jak se vyznat v luštěninách
11. 09. 2015 Škola vaření
Víme, že jsou luštěniny zdravé a měli bychom je alespoň jedenkrát týdně zařazovat do našeho jídelníčku, ale které jsou vhodné při sportu, pro maminky nebo při redukční dietě? Jak se v nich vlastně  …více»
 

Rozhovor o salátech a zálivkách

Rozhovor o salátech a zálivkách
6. 09. 2015 Škola vaření
Saláty jsou celoroční pokrm a lze s nimi vykouzlit velké lahůdky. Je dobré pro saláty mixovat ovoce a zeleninu? Jakou kombinaci byste doporučil, pokud lze mixovat? A když přidáme do salátu avokádo …více»

Jak poznat kvalitní zmrzlinu a na co si dát na obalech pozor?

Jak poznat kvalitní zmrzlinu a na co si dát na obalech pozor?
1. 09. 2015 Škola vaření
Letošní léto patří bezpochyby mezi nejteplejších v historii. Mnozí z nás si horké dny užívají, někteří ale doslova trpí a snaží se všemožně zchladit. Kromě koupání se v létě rádi osvěžíme chlazenými  …více»

Příprava sushi - doma a kvalitně!

Příprava sushi - doma a kvalitně!
30. 08. 2015 Škola vaření
Asijská kuchyně se vyznačuje výraznými chutěmi, které dohromady tvoří lahodný aromatický celek. Ingredience se liší oblast od oblasti, avšak všechny kuchyně často využívají nezbytnou surovinu – rýži. …více»

Všechna sůl pochází z moře

Všechna sůl pochází z moře
28. 08. 2015 Škola vaření
Zatímco klasická kuchyňská sůl je mnohými zavrhována, přírodním a mořským solím bývají někdy připisovány různé blahodárné účinky. Oba druhy soli se však od sebe složením ani účinky takřka neliší, …více»

Je to buřt… není! Mezi špekáčkem a buřtem je rozdíl

Je to buřt… není! Mezi špekáčkem a buřtem je rozdíl
27. 08. 2015 Škola vaření
Na nedostatek potravin na prodejních pultech si stěžovat nemůžeme. Dostáváme se však do situace, kdy je výběr natolik široký, že se v sortimentu ztrácíme. Pojďme se podívat na segment masných výrobků  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !