Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilování je zdravé, když ovšem grilujeme správně

Grilování je zdravé, když ovšem grilujeme správně
10. 06. 2015 Škola vaření
Proč tolik milujeme grilování? Nejspíš proto, že se při něm kombinují samé příjemné aktivity. Pobyt na čerstvém vzduchu, chvíle strávené s milými lidmi a v neposlední řadě dobré jídlo. …více»

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem
27. 05. 2015 Škola vaření
Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití …více»

Začínáte s vařením? Ulehčete si práci

Začínáte s vařením? Ulehčete si práci
25. 05. 2015 Škola vaření
Ať už vás k tomu donutily okolnosti, nebo jste se do světa kulinární gastronomie odhodlala vstoupit sama, snad na žádnou jinou činnost než na vaření tolik nesedí rčení „žádný učený z nebe nespadl“.  …více»

Grilování lilku a cukety

Grilování lilku a cukety
23. 05. 2015 Škola vaření
Abyste si na grilované zelenině pochutnali, je velice důležité dbát na výběr surovin. Zaměřte se především na celkový vzhled zeleniny – čerstvý lilek je lesklý a má zelenou stopku, která není  …více»

Jak vybrat vhodné maso pro grilování?

Jak vybrat vhodné maso pro grilování?
22. 05. 2015 Škola vaření
Základem každého správného grilování jsou samozřejmě kvalitní suroviny. Pro grilování je obecně vhodnější tučnější maso, které obsahuje tukovou vlákninu, a maso je tak křehčí. Tuk zároveň slouží jako  …více»
 

Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty

Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty
14. 05. 2015 Škola vaření
Pokud nemáte včeličky a chcete svůj domácí med, můžete si jej snadno udělat z pampelišek, kterých na louce najdete plno. Už dávno je známo, že pampeliška není jen plevel, ale je lékem na všechno možné …více»

Nesmrtelné smoothie: jediný koktejl na hubnutí, který doporučují i lékaři

Nesmrtelné smoothie: jediný koktejl na hubnutí, který doporučují i lékaři
7. 05. 2015 Škola vaření
Hledáte koktejl na hubnutí, který vám opravdu pomůže? Nebo vás už nebaví pít džusy plné chemie, které si kupujete v marketu? Pravděpodobně jakýkoli důvod, proč jste se začali zajímat o smoothie, je …více»

Tak trochu jiná káva. Vylepšete si ji kořením!

Tak trochu jiná káva. Vylepšete si ji kořením!
24. 04. 2015 Škola vaření
Pití kávy je rituálem, bez kterého si spousta lidí nedokáže svůj den představit. Je symbolem ranního probouzení, udržování energie během dne a relaxace ve volném čase. Konzumace kávy, objevování  …více»

Jak vybrat mleté maso

Jak vybrat mleté maso
23. 04. 2015 Škola vaření
Zajdete-li si do supermarketu koupit balené mleté maso, s největší pravděpodobností si domů odnesete masný polotovar. Mleté maso, na které klade legislativa jasné požadavky, jsme v chladicích boxech  …více»

I ovocné koktejly mají své trendy. Jaké suroviny pofrčí letos?

I ovocné koktejly mají své trendy. Jaké suroviny pofrčí letos?
7. 04. 2015 Škola vaření
Někomu se to může zdát přitažené za vlasy, ale i svět jídla má své trendy suroviny. Čas od času se objeví potravina, která naprosto ovládne média, blogy, sociální sítě i naše kuchyně. Nejinak je tomu  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !