Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
1. 09. 2015 Škola vaření
Letošní léto patří bezpochyby mezi nejteplejších v historii. Mnozí z nás si horké dny užívají, někteří ale doslova trpí a snaží se všemožně zchladit. Kromě koupání se v létě rádi osvěžíme chlazenými …více»
|
![]() |
30. 08. 2015 Škola vaření
Asijská kuchyně se vyznačuje výraznými chutěmi, které dohromady tvoří lahodný aromatický celek. Ingredience se liší oblast od oblasti, avšak všechny kuchyně často využívají nezbytnou surovinu – rýži. …více»
|
![]() |
28. 08. 2015 Škola vaření
Zatímco klasická kuchyňská sůl je mnohými zavrhována, přírodním a mořským solím bývají někdy připisovány různé blahodárné účinky. Oba druhy soli se však od sebe složením ani účinky takřka neliší, …více»
|
![]() |
27. 08. 2015 Škola vaření
Na nedostatek potravin na prodejních pultech si stěžovat nemůžeme. Dostáváme se však do situace, kdy je výběr natolik široký, že se v sortimentu ztrácíme. Pojďme se podívat na segment masných výrobků …více»
|
![]() |
19. 08. 2015 Škola vaření
Letní počasí s vysokými teplotami a záplavou slunečních paprsků vybízí k pobytu venku, k osvěžení a konzumaci čerstvého ovoce. Proč taky ne, vždyť ovoce je zdrojem vitamínů, minerálních láteki …více»
|
![]() |
17. 08. 2015 Škola vaření
CHIA - drobné plody šalvěje hispánské (salviahispanica). Původně pocházejí z Latinské a Střední Ameriky. V minulosti patřila semínka „čia“ k hlavním potravinám bájných Aztéků, kteří vynikali výbornou …více»
|
![]() |
12. 08. 2015 Škola vaření
Léto už je za svou polovinou a vy jste se ještě nezakousli do šťavnatého steaku? Máte nejvyšší čas to napravit. Poradíme vám, jak ze slibného kusu masa neudělat gumovou podrážku, a prozradíme vám i …více»
|
![]() |
9. 08. 2015 Škola vaření
V létě dokáže osvěžit nejen zmrzlina či limonáda, ale i vhodně upravená káva. Espresso, nápoj o objemu 25 – 30 ml, je celosvětový fenomén pocházející z Itálie, který přináší intenzivní zážitek …více»
|
![]() |
6. 08. 2015 Škola vaření
Likér ořechovka se většinou vyrábí z nezralých ořechů a bylin a používá se jako lék. Získáte ji vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou koření a bylin v destilátu. Likér ořechovka …více»
|
![]() |
28. 07. 2015 Škola vaření
Češi dávají přednost mořským rybám před těmi sladkovodními. Při vysokých venkovních teplotách se ale nesprávně skladovaná ryba rychleji kazí a při její konzumaci hrozí riziko nákazy salmonelou. Už …více»
|
| Soutěž o krmítka a lojové koule od Svět chovatelů. |
|
| Soutěž o knižní novinky Ještě nejsem pod zemí a Atmosféra. |
|
| Soutěž o zdravý adventní kalendář Ovocňák. |
|
| Soutěž o poukázky v hodnotě 500 Kč do prodejen Deichmann. |
|
| Soutěž o dárky k nové dobrodružné komedii Na horách. |
|
| Vyhrajte pánská vůně Full Speed a elegantní dárkové sady od Avonu! |
|