Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o masu

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o masu
27. 06. 2015 Škola vaření
Pro dobrý steak je potřeba kvalitní maso. Jaké maso je nejlepší pro steak? V restauraci používáme argentinské hovězí maso Aberdeen Angus. Vozíme také maso ze Španělska. Jedná se tzv. „stařené“ maso  …více»

Tip: Ke grilování patří hroznový olej

Tip: Ke grilování patří hroznový olej
23. 06. 2015 Škola vaření
Podle statistik jsou nejvášnivějším národem "grilovačů" Američani. Na jednu domácnost tam připadá 1,4 grilu. Po celém světě se pak konají nejrůznější soutěže v grilování, které jen úspěšnost této  …více»

Letní pikniky a grilování

Letní pikniky a grilování
19. 06. 2015 Škola vaření
Grilování je fenomén léta, ale ne vždy to dopadne zejména u vybraných surovin dobře. Zelenina často nemá chuť, sýry vytékají z alobalu a maso není dodělané. Začněme zeleninou, jak dobře ugrilovat  …více»

Grilovaná ryba? Ta chutná je nasolená těsně před tepelnou úpravou a nikdy se nepokládá přímo na gril

Grilovaná ryba? Ta chutná je nasolená těsně před tepelnou úpravou a nikdy se nepokládá přímo na gril
18. 06. 2015 Škola vaření
Léto a teplé slunečné víkendy si podle průzkumů bez grilování nedovedou představit tři ze čtyř Čechů. Na jejich talíře si pak v posledních letech stále více nacházejí cestu i mořské ryby. Ty jsou …více»

Zavařujte, ušetřete, vyhrávejte!

Zavařujte, ušetřete, vyhrávejte!
16. 06. 2015 Škola vaření
Kdo by neznal scénu z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny, v níž se dědeček zlobí na maminku, která neustále zavařuje. Zřejmě nebude třeba, abyste rodinným příslušníkům koupila do sklepa kompas …více»
 

Kávový speciál

Kávový speciál
14. 06. 2015 Škola vaření
Jaký je rozdíl mezi rozpustnou a překapávanou kávou? Zapomente na mýtus, že rozpustná káva je „náhražka“. Není! Rozpustná káva je také 100% káva, stejně jako káva překapávaná, jen je uzpůsobená další …více»

Grilování je zdravé, když ovšem grilujeme správně

Grilování je zdravé, když ovšem grilujeme správně
10. 06. 2015 Škola vaření
Proč tolik milujeme grilování? Nejspíš proto, že se při něm kombinují samé příjemné aktivity. Pobyt na čerstvém vzduchu, chvíle strávené s milými lidmi a v neposlední řadě dobré jídlo. …více»

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem
27. 05. 2015 Škola vaření
Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití …více»

Začínáte s vařením? Ulehčete si práci

Začínáte s vařením? Ulehčete si práci
25. 05. 2015 Škola vaření
Ať už vás k tomu donutily okolnosti, nebo jste se do světa kulinární gastronomie odhodlala vstoupit sama, snad na žádnou jinou činnost než na vaření tolik nesedí rčení „žádný učený z nebe nespadl“.  …více»

Grilování lilku a cukety

Grilování lilku a cukety
23. 05. 2015 Škola vaření
Abyste si na grilované zelenině pochutnali, je velice důležité dbát na výběr surovin. Zaměřte se především na celkový vzhled zeleniny – čerstvý lilek je lesklý a má zelenou stopku, která není  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka