![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 07. 2015 Škola vaření
Vyrobit z kvalitních ingrediencí lahodnou svačinku je snadné. Jednoduše vložíte vybrané jídlo do mrazáku a za 30 minut až hodinu se z banánu, avokáda, jogurtu či burákového másla stane třeskutě dobrá …více»
|
![]() |
3. 07. 2015 Škola vaření
Pamatujete na ty časy, když jste byli malými dětmi? Bez starostí si vychutnávali prázdniny u babičky, která napekla a navařila, a vy jste si dopřávali poctivou domácí kuchyni. Chcete tyto časy zpátky? …více»
|
![]() |
3. 07. 2015 Škola vaření
První červnové dny nám pomalu, ale jistě dávkují příchod opravdového léta. Horké dny se sice střídají s oblačnými, ale už teď je nejvyšší čas začít přemýšlet, jak svůj organismus ochladíme v parných …více»
|
![]() |
1. 07. 2015 Škola vaření
Doporučíte koření k rybám? Třeba nějaké speciální z Jižní Ameriky? S masem i rybami to mám stejně, zastávám názor, že pokud je maso či ryba kvalitní a čerstvá, není potřeba nějak moc přichucovat …více»
|
![]() |
28. 06. 2015 Škola vaření
Jistě si vzpomínáte na dětství, kdy jste navštěvovali babičku, která se snažila uvařit vše, co vám na očích viděla. Rozmazlovala vás nejrůznějšími dobrotami, ale nejvíc jste si zamilovali její sladká …více»
|
![]() |
27. 06. 2015 Škola vaření
Pro dobrý steak je potřeba kvalitní maso. Jaké maso je nejlepší pro steak? V restauraci používáme argentinské hovězí maso Aberdeen Angus. Vozíme také maso ze Španělska. Jedná se tzv. „stařené“ maso …více»
|
![]() |
23. 06. 2015 Škola vaření
Podle statistik jsou nejvášnivějším národem "grilovačů" Američani. Na jednu domácnost tam připadá 1,4 grilu. Po celém světě se pak konají nejrůznější soutěže v grilování, které jen úspěšnost této …více»
|
![]() |
19. 06. 2015 Škola vaření
Grilování je fenomén léta, ale ne vždy to dopadne zejména u vybraných surovin dobře. Zelenina často nemá chuť, sýry vytékají z alobalu a maso není dodělané. Začněme zeleninou, jak dobře ugrilovat …více»
|
![]() |
18. 06. 2015 Škola vaření
Léto a teplé slunečné víkendy si podle průzkumů bez grilování nedovedou představit tři ze čtyř Čechů. Na jejich talíře si pak v posledních letech stále více nacházejí cestu i mořské ryby. Ty jsou …více»
|
![]() |
16. 06. 2015 Škola vaření
Kdo by neznal scénu z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny, v níž se dědeček zlobí na maminku, která neustále zavařuje. Zřejmě nebude třeba, abyste rodinným příslušníkům koupila do sklepa kompas …více»
|