Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.08. 2025
Dnes má svátek Bartoloměj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 jednoduché zásady pro nejčistší gril široko daleko

3 jednoduché zásady pro nejčistší gril široko daleko
22. 07. 2015 Škola vaření
Grilovací sezóna je v plném proudu. Že vás od večerní grilovačky odrazují připečené zbytky jídla, které na mřížce zůstaly z minula? Čištění grilu nemusí být taková otrava, jak se na první pohled zdá …více»

Pro plnou chuť v létě konzumujte tuňáka, platýse a mořského ďase

Pro plnou chuť v létě konzumujte tuňáka, platýse a mořského ďase
20. 07. 2015 Škola vaření
Zkušení rybáři ví, že ryby mají svůj přirozený cyklus, který se u jednotlivých druhů liší. Ryby se přizpůsobují prostředí, ve kterém žijí a díky tomu se mění chuť i složení jejich masa. Roční období,  …více»

Šéfkuchař René Vokurka o těstovinách

Šéfkuchař René Vokurka o těstovinách
7. 07. 2015 Škola vaření
Těstoviny patří dnes již neodmyslitelně na stoly českých restaurací i domácností. Existují stovky receptů a bezesporu patří k jídlům, ke kterým lze uvařit téměř vždy „omáčku co dům dal“, když je  …více»

Top 10 potravin, které budou ještě lepší, až je zmrazíte

Top 10 potravin, které budou ještě lepší, až je zmrazíte
6. 07. 2015 Škola vaření
Vyrobit z kvalitních ingrediencí lahodnou svačinku je snadné. Jednoduše vložíte vybrané jídlo do mrazáku a za 30 minut až hodinu se z banánu, avokáda, jogurtu či burákového másla stane třeskutě dobrá  …více»

Z kuchařek našich babiček

Z kuchařek našich babiček
3. 07. 2015 Škola vaření
Pamatujete na ty časy, když jste byli malými dětmi? Bez starostí si vychutnávali prázdniny u babičky, která napekla a navařila, a vy jste si dopřávali poctivou domácí kuchyni. Chcete tyto časy zpátky? …více»
 

Meloun mnoha tváří

Meloun mnoha tváří
3. 07. 2015 Škola vaření
První červnové dny nám pomalu, ale jistě dávkují příchod opravdového léta. Horké dny se sice střídají s oblačnými, ale už teď je nejvyšší čas začít přemýšlet, jak svůj organismus ochladíme v parných  …více»

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o rybách

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o rybách
1. 07. 2015 Škola vaření
Doporučíte koření k rybám? Třeba nějaké speciální z Jižní Ameriky? S masem i rybami to mám stejně, zastávám názor, že pokud je maso či ryba kvalitní a čerstvá, není potřeba nějak moc přichucovat  …více»

Typická sladká jídla našich babiček, která jsme si zamilovali!

Typická sladká jídla našich babiček, která jsme si zamilovali!
28. 06. 2015 Škola vaření
Jistě si vzpomínáte na dětství, kdy jste navštěvovali babičku, která se snažila uvařit vše, co vám na očích viděla. Rozmazlovala vás nejrůznějšími dobrotami, ale nejvíc jste si zamilovali její sladká  …více»

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o masu

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o masu
27. 06. 2015 Škola vaření
Pro dobrý steak je potřeba kvalitní maso. Jaké maso je nejlepší pro steak? V restauraci používáme argentinské hovězí maso Aberdeen Angus. Vozíme také maso ze Španělska. Jedná se tzv. „stařené“ maso  …více»

Tip: Ke grilování patří hroznový olej

Tip: Ke grilování patří hroznový olej
23. 06. 2015 Škola vaření
Podle statistik jsou nejvášnivějším národem "grilovačů" Američani. Na jednu domácnost tam připadá 1,4 grilu. Po celém světě se pak konají nejrůznější soutěže v grilování, které jen úspěšnost této  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !