Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oleje lisované za studena jsou čirý přírodní extrakt, jejich výroba je však náročná

Oleje lisované za studena jsou čirý přírodní extrakt, jejich výroba je však náročná
4. 04. 2015 Škola vaření
Roční spotřeba jedlých rostlinných olejů v České republice činí podle Českého statistického úřadu zhruba 102 tisíc tun. U Čechů je nejoblíbenější řepkový olej, dále pak sójový a slunečnicový. Průzkumy …více»

Poznejte kouzlo tradiční středomořské kuchyně

Poznejte kouzlo tradiční středomořské kuchyně
2. 04. 2015 Škola vaření
Nádherné pláže, slunečné a teplé léto a také vynikající kuchyně, taková je oblast Středomoří. Každoročně sem zavítá spousta turistů, kteří se nechávají unést kouzlem přírody a vynikajícími pokrmy.  …více»

Jak správně vybrat vejce

Jak správně vybrat vejce
21. 03. 2015 Škola vaření
Jakou nabídku vajec nabízí český trh? Vejce, která na prodejních pultech najdete, se liší především typem chovu slepic, tzv. nosnic. Jedná se o chov klecový, v halách (známý spíše jako chov  …více»

Je pivo k rybě hřích? Aneb jak správně vybrat nápoj k rybímu pokrmu

Je pivo k rybě hřích? Aneb jak správně vybrat nápoj k rybímu pokrmu
19. 03. 2015 Škola vaření
Odborníci často informují o nenahraditelných živinách, které pro lidský organismus rybí pokrmy představují. Ryby bychom podle výživových specialistů měli konzumovat dokonce až 3x týdně. Konzumace  …více»

Jak vybrat chřest?

Jak vybrat chřest?
7. 03. 2015 Škola vaření
Je u českých zákazníků chřest oblíbený? Poslední roky pozorujeme, že prodeje chřestu se rok od roku zvyšují. Jakmile se objeví první jarní paprsky, chřestová sezona pomalu začíná a s ní i příprava  …více»
 

Vybíráme exotické ovoce: Mango a avokádo

Vybíráme exotické ovoce: Mango a avokádo
28. 02. 2015 Škola vaření
Výběr exotického manga nebo avokáda nemusí být věda. Stačí se řídit základními pravidly. Na co si dát při nákupu pozor? Než začneme avokádo nebo mango vybírat, musíme vědět, na co je budeme chtít …více»

Z čeho guláš a co na španělské ptáčky? Není hovězí jako hovězí, pozor na kvalitu!

Z čeho guláš a co na španělské ptáčky? Není hovězí jako hovězí, pozor na kvalitu!
25. 12. 2014 Škola vaření
Kvalitní hovězí maso patří do vyváženého jídelníčku dětí i dospělých. Hovězí maso má cihlově červenou barvu. Výsledný odstín však záleží na věku zvířete. U mladých kusů je bledě červený, u starších  …více»

Tipy, jak správně nakupovat a uchovávat kávu, aby neztratila na čerstvosti

Tipy, jak správně nakupovat a uchovávat kávu, aby neztratila na čerstvosti
26. 11. 2014 Škola vaření
Jste milovníci kávy a jen tak ledajaká káva vás neuspokojí? Pořídili jste si kávovar, máte radost z perfektně doma připravené kávy a hltáte nejenom její chuť, ale také aroma? Pak možná oceníte pár  …více»

Zamilujte si snídani s Philadelphií!

Zamilujte si snídani s Philadelphií!
19. 11. 2014 Škola vaření
Připravte si lahodnou snídani, která potěší nejen vzhledem, ale především chutí. Vyzkoušejte Philadelphii jen tak namazanou s pečivem nebo buďte kreativní a připravte si originální snídani. Vybírat  …více»

Není plíseň jako plíseň. Jak správně uchovávat sýry?

Není plíseň jako plíseň. Jak správně uchovávat sýry?
14. 11. 2014 Škola vaření
Stane se vám někdy, že stojíte před ledničkou a váháte, jestli ta plíseň na sýru je ještě ta, která tam má být nebo zda už má mléčný výrobek to nejlepší za sebou? Osvojte si základní informace ohledně …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !