![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 06. 2015 Škola vaření
Jaký je rozdíl mezi rozpustnou a překapávanou kávou? Zapomente na mýtus, že rozpustná káva je „náhražka“. Není! Rozpustná káva je také 100% káva, stejně jako káva překapávaná, jen je uzpůsobená další …více»
|
![]() |
10. 06. 2015 Škola vaření
Proč tolik milujeme grilování? Nejspíš proto, že se při něm kombinují samé příjemné aktivity. Pobyt na čerstvém vzduchu, chvíle strávené s milými lidmi a v neposlední řadě dobré jídlo. …více»
|
![]() |
27. 05. 2015 Škola vaření
Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití …více»
|
![]() |
25. 05. 2015 Škola vaření
Ať už vás k tomu donutily okolnosti, nebo jste se do světa kulinární gastronomie odhodlala vstoupit sama, snad na žádnou jinou činnost než na vaření tolik nesedí rčení „žádný učený z nebe nespadl“. …více»
|
![]() |
23. 05. 2015 Škola vaření
Abyste si na grilované zelenině pochutnali, je velice důležité dbát na výběr surovin. Zaměřte se především na celkový vzhled zeleniny – čerstvý lilek je lesklý a má zelenou stopku, která není …více»
|
![]() |
22. 05. 2015 Škola vaření
Základem každého správného grilování jsou samozřejmě kvalitní suroviny. Pro grilování je obecně vhodnější tučnější maso, které obsahuje tukovou vlákninu, a maso je tak křehčí. Tuk zároveň slouží jako …více»
|
![]() |
14. 05. 2015 Škola vaření
Pokud nemáte včeličky a chcete svůj domácí med, můžete si jej snadno udělat z pampelišek, kterých na louce najdete plno. Už dávno je známo, že pampeliška není jen plevel, ale je lékem na všechno možné …více»
|
![]() |
7. 05. 2015 Škola vaření
Hledáte koktejl na hubnutí, který vám opravdu pomůže? Nebo vás už nebaví pít džusy plné chemie, které si kupujete v marketu? Pravděpodobně jakýkoli důvod, proč jste se začali zajímat o smoothie, je …více»
|
![]() |
24. 04. 2015 Škola vaření
Pití kávy je rituálem, bez kterého si spousta lidí nedokáže svůj den představit. Je symbolem ranního probouzení, udržování energie během dne a relaxace ve volném čase. Konzumace kávy, objevování …více»
|
![]() |
23. 04. 2015 Škola vaření
Zajdete-li si do supermarketu koupit balené mleté maso, s největší pravděpodobností si domů odnesete masný polotovar. Mleté maso, na které klade legislativa jasné požadavky, jsme v chladicích boxech …více»
|