Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je pivo k rybě hřích? Aneb jak správně vybrat nápoj k rybímu pokrmu

Je pivo k rybě hřích? Aneb jak správně vybrat nápoj k rybímu pokrmu
19. 03. 2015 Škola vaření
Odborníci často informují o nenahraditelných živinách, které pro lidský organismus rybí pokrmy představují. Ryby bychom podle výživových specialistů měli konzumovat dokonce až 3x týdně. Konzumace  …více»

Jak vybrat chřest?

Jak vybrat chřest?
7. 03. 2015 Škola vaření
Je u českých zákazníků chřest oblíbený? Poslední roky pozorujeme, že prodeje chřestu se rok od roku zvyšují. Jakmile se objeví první jarní paprsky, chřestová sezona pomalu začíná a s ní i příprava  …více»

Vybíráme exotické ovoce: Mango a avokádo

Vybíráme exotické ovoce: Mango a avokádo
28. 02. 2015 Škola vaření
Výběr exotického manga nebo avokáda nemusí být věda. Stačí se řídit základními pravidly. Na co si dát při nákupu pozor? Než začneme avokádo nebo mango vybírat, musíme vědět, na co je budeme chtít …více»

Z čeho guláš a co na španělské ptáčky? Není hovězí jako hovězí, pozor na kvalitu!

Z čeho guláš a co na španělské ptáčky? Není hovězí jako hovězí, pozor na kvalitu!
25. 12. 2014 Škola vaření
Kvalitní hovězí maso patří do vyváženého jídelníčku dětí i dospělých. Hovězí maso má cihlově červenou barvu. Výsledný odstín však záleží na věku zvířete. U mladých kusů je bledě červený, u starších  …více»

Tipy, jak správně nakupovat a uchovávat kávu, aby neztratila na čerstvosti

Tipy, jak správně nakupovat a uchovávat kávu, aby neztratila na čerstvosti
26. 11. 2014 Škola vaření
Jste milovníci kávy a jen tak ledajaká káva vás neuspokojí? Pořídili jste si kávovar, máte radost z perfektně doma připravené kávy a hltáte nejenom její chuť, ale také aroma? Pak možná oceníte pár  …více»
 

Zamilujte si snídani s Philadelphií!

Zamilujte si snídani s Philadelphií!
19. 11. 2014 Škola vaření
Připravte si lahodnou snídani, která potěší nejen vzhledem, ale především chutí. Vyzkoušejte Philadelphii jen tak namazanou s pečivem nebo buďte kreativní a připravte si originální snídani. Vybírat  …více»

Není plíseň jako plíseň. Jak správně uchovávat sýry?

Není plíseň jako plíseň. Jak správně uchovávat sýry?
14. 11. 2014 Škola vaření
Stane se vám někdy, že stojíte před ledničkou a váháte, jestli ta plíseň na sýru je ještě ta, která tam má být nebo zda už má mléčný výrobek to nejlepší za sebou? Osvojte si základní informace ohledně …více»

Jak vybrat mošt a džus

Jak vybrat mošt a džus
9. 11. 2014 Škola vaření
Legislativa nezná pojmy mošt a džus, označuje je jako ovocnou šťávu a ovocnou šťávu z koncentrátu, což jsou názvy, které najdete na etiketách. Džus přitom musí splňovat stejné senzorické, chemické  …více»

Margarín a ztužený tuk. Je mezi nimi rozdíl?

Margarín a ztužený tuk. Je mezi nimi rozdíl?
5. 10. 2014 Škola vaření
Není snad potraviny, o které by kolovalo tolik mýtů, jako o margarínech. Je to však škoda, protože obsahují mastné kyseliny prospěšné pro naše zdraví. Nejčastěji je lidé odsuzují jako ztužené tuky,  …více»

5 tipů: vyberte v obchodě správné tuky

5 tipů: vyberte v obchodě správné tuky
30. 09. 2014 Škola vaření
Čím si zítra namažete pečivo? Ideálně něčím jiným, než dnes. Desítky studií chrlí stále nová doporučení, z nichž jasné je jedno: tuky v naší stravě potřebujeme, ale především se v nich musíme pečlivě  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !