![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 04. 2015 Škola vaření
Někomu se to může zdát přitažené za vlasy, ale i svět jídla má své trendy suroviny. Čas od času se objeví potravina, která naprosto ovládne média, blogy, sociální sítě i naše kuchyně. Nejinak je tomu …více»
|
![]() |
4. 04. 2015 Škola vaření
Roční spotřeba jedlých rostlinných olejů v České republice činí podle Českého statistického úřadu zhruba 102 tisíc tun. U Čechů je nejoblíbenější řepkový olej, dále pak sójový a slunečnicový. Průzkumy …více»
|
![]() |
2. 04. 2015 Škola vaření
Nádherné pláže, slunečné a teplé léto a také vynikající kuchyně, taková je oblast Středomoří. Každoročně sem zavítá spousta turistů, kteří se nechávají unést kouzlem přírody a vynikajícími pokrmy. …více»
|
![]() |
21. 03. 2015 Škola vaření
Jakou nabídku vajec nabízí český trh?
Vejce, která na prodejních pultech najdete, se liší především typem chovu slepic, tzv. nosnic. Jedná se o chov klecový, v halách (známý spíše jako chov …více»
|
![]() |
19. 03. 2015 Škola vaření
Odborníci často informují o nenahraditelných živinách, které pro lidský organismus rybí pokrmy představují. Ryby bychom podle výživových specialistů měli konzumovat dokonce až 3x týdně. Konzumace …více»
|
![]() |
7. 03. 2015 Škola vaření
Je u českých zákazníků chřest oblíbený?
Poslední roky pozorujeme, že prodeje chřestu se rok od roku zvyšují. Jakmile se objeví první jarní paprsky, chřestová sezona pomalu začíná a s ní i příprava …více»
|
![]() |
28. 02. 2015 Škola vaření
Výběr exotického manga nebo avokáda nemusí být věda. Stačí se řídit základními pravidly. Na co si dát při nákupu pozor?
Než začneme avokádo nebo mango vybírat, musíme vědět, na co je budeme chtít …více»
|
![]() |
25. 12. 2014 Škola vaření
Kvalitní hovězí maso patří do vyváženého jídelníčku dětí i dospělých. Hovězí maso má cihlově červenou barvu. Výsledný odstín však záleží na věku zvířete. U mladých kusů je bledě červený, u starších …více»
|
![]() |
26. 11. 2014 Škola vaření
Jste milovníci kávy a jen tak ledajaká káva vás neuspokojí? Pořídili jste si kávovar, máte radost z perfektně doma připravené kávy a hltáte nejenom její chuť, ale také aroma? Pak možná oceníte pár …více»
|
![]() |
19. 11. 2014 Škola vaření
Připravte si lahodnou snídani, která potěší nejen vzhledem, ale především chutí. Vyzkoušejte Philadelphii jen tak namazanou s pečivem nebo buďte kreativní a připravte si originální snídani. Vybírat …více»
|