Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
23. 06. 2015 Škola vaření
Podle statistik jsou nejvášnivějším národem "grilovačů" Američani. Na jednu domácnost tam připadá 1,4 grilu. Po celém světě se pak konají nejrůznější soutěže v grilování, které jen úspěšnost této …více»
|
![]() |
19. 06. 2015 Škola vaření
Grilování je fenomén léta, ale ne vždy to dopadne zejména u vybraných surovin dobře. Zelenina často nemá chuť, sýry vytékají z alobalu a maso není dodělané. Začněme zeleninou, jak dobře ugrilovat …více»
|
![]() |
18. 06. 2015 Škola vaření
Léto a teplé slunečné víkendy si podle průzkumů bez grilování nedovedou představit tři ze čtyř Čechů. Na jejich talíře si pak v posledních letech stále více nacházejí cestu i mořské ryby. Ty jsou …více»
|
![]() |
16. 06. 2015 Škola vaření
Kdo by neznal scénu z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny, v níž se dědeček zlobí na maminku, která neustále zavařuje. Zřejmě nebude třeba, abyste rodinným příslušníkům koupila do sklepa kompas …více»
|
![]() |
14. 06. 2015 Škola vaření
Jaký je rozdíl mezi rozpustnou a překapávanou kávou? Zapomente na mýtus, že rozpustná káva je „náhražka“. Není! Rozpustná káva je také 100% káva, stejně jako káva překapávaná, jen je uzpůsobená další …více»
|
![]() |
10. 06. 2015 Škola vaření
Proč tolik milujeme grilování? Nejspíš proto, že se při něm kombinují samé příjemné aktivity. Pobyt na čerstvém vzduchu, chvíle strávené s milými lidmi a v neposlední řadě dobré jídlo. …více»
|
![]() |
27. 05. 2015 Škola vaření
Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití …více»
|
![]() |
25. 05. 2015 Škola vaření
Ať už vás k tomu donutily okolnosti, nebo jste se do světa kulinární gastronomie odhodlala vstoupit sama, snad na žádnou jinou činnost než na vaření tolik nesedí rčení „žádný učený z nebe nespadl“. …více»
|
![]() |
23. 05. 2015 Škola vaření
Abyste si na grilované zelenině pochutnali, je velice důležité dbát na výběr surovin. Zaměřte se především na celkový vzhled zeleniny – čerstvý lilek je lesklý a má zelenou stopku, která není …více»
|
![]() |
22. 05. 2015 Škola vaření
Základem každého správného grilování jsou samozřejmě kvalitní suroviny. Pro grilování je obecně vhodnější tučnější maso, které obsahuje tukovou vlákninu, a maso je tak křehčí. Tuk zároveň slouží jako …více»
|
| Soutěž o krmítka a lojové koule od Svět chovatelů. |
|
| Soutěž o knižní novinky Ještě nejsem pod zemí a Atmosféra. |
|
| Soutěž o zdravý adventní kalendář Ovocňák. |
|
| Soutěž o poukázky v hodnotě 500 Kč do prodejen Deichmann. |
|
| Soutěž o dárky k nové dobrodružné komedii Na horách. |
|
| Vyhrajte pánská vůně Full Speed a elegantní dárkové sady od Avonu! |
|