![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 03. 2015 Škola vaření
Odborníci často informují o nenahraditelných živinách, které pro lidský organismus rybí pokrmy představují. Ryby bychom podle výživových specialistů měli konzumovat dokonce až 3x týdně. Konzumace …více»
|
![]() |
7. 03. 2015 Škola vaření
Je u českých zákazníků chřest oblíbený?
Poslední roky pozorujeme, že prodeje chřestu se rok od roku zvyšují. Jakmile se objeví první jarní paprsky, chřestová sezona pomalu začíná a s ní i příprava …více»
|
![]() |
28. 02. 2015 Škola vaření
Výběr exotického manga nebo avokáda nemusí být věda. Stačí se řídit základními pravidly. Na co si dát při nákupu pozor?
Než začneme avokádo nebo mango vybírat, musíme vědět, na co je budeme chtít …více»
|
![]() |
25. 12. 2014 Škola vaření
Kvalitní hovězí maso patří do vyváženého jídelníčku dětí i dospělých. Hovězí maso má cihlově červenou barvu. Výsledný odstín však záleží na věku zvířete. U mladých kusů je bledě červený, u starších …více»
|
![]() |
26. 11. 2014 Škola vaření
Jste milovníci kávy a jen tak ledajaká káva vás neuspokojí? Pořídili jste si kávovar, máte radost z perfektně doma připravené kávy a hltáte nejenom její chuť, ale také aroma? Pak možná oceníte pár …více»
|
![]() |
19. 11. 2014 Škola vaření
Připravte si lahodnou snídani, která potěší nejen vzhledem, ale především chutí. Vyzkoušejte Philadelphii jen tak namazanou s pečivem nebo buďte kreativní a připravte si originální snídani. Vybírat …více»
|
![]() |
14. 11. 2014 Škola vaření
Stane se vám někdy, že stojíte před ledničkou a váháte, jestli ta plíseň na sýru je ještě ta, která tam má být nebo zda už má mléčný výrobek to nejlepší za sebou? Osvojte si základní informace ohledně …více»
|
![]() |
9. 11. 2014 Škola vaření
Legislativa nezná pojmy mošt a džus, označuje je jako ovocnou šťávu a ovocnou šťávu z koncentrátu, což jsou názvy, které najdete na etiketách. Džus přitom musí splňovat stejné senzorické, chemické …více»
|
![]() |
5. 10. 2014 Škola vaření
Není snad potraviny, o které by kolovalo tolik mýtů, jako o margarínech. Je to však škoda, protože obsahují mastné kyseliny prospěšné pro naše zdraví. Nejčastěji je lidé odsuzují jako ztužené tuky, …více»
|
![]() |
30. 09. 2014 Škola vaření
Čím si zítra namažete pečivo? Ideálně něčím jiným, než dnes. Desítky studií chrlí stále nová doporučení, z nichž jasné je jedno: tuky v naší stravě potřebujeme, ale především se v nich musíme pečlivě …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |