Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Inspirace: 3+1 recept na zdravé a rychlé svačinky pro školáky

Inspirace: 3+1 recept na zdravé a rychlé svačinky pro školáky
30. 09. 2014 Škola vaření
Děti mají za sebou už polovinu prvního měsíce ve škole a vám možná již pomalu docházejí nápady, jaké svačinky jim s sebou připravovat. Dopolední svačinu pro školáky se nevyplatí podceňovat, měla  …více»

Skladujete doma víno správně?

Skladujete doma víno správně?
27. 09. 2014 Škola vaření
Pokud nejste erudovaným znalcem vín, možná občas zapochybujete v otázce skladování vína. Je toto víno vhodné pro skladování, nebo je určeno pro brzkou spotřebu? A pokud je určeno ke skladování, jak …více»

Jak naservírovat dětem rybu, aby jim chutnala

Jak naservírovat dětem rybu, aby jim chutnala
18. 09. 2014 Škola vaření
Mnoho dětí v Česku stále nemá ve svém jídelníčku zařazené ryby. I přesto, že podle odborníků tuky mořských ryb obsahují mastné kyseliny, které pozitivně ovlivňují lidské zdraví. Jaké jsou tedy důvody? …více»

Připravte si trendy nealkoholický nápoj!

Připravte si trendy nealkoholický nápoj!
27. 08. 2014 Škola vaření
Chcete si doma namíchat něco osvěžujícího a chcete zkusit něco nového a trendy? Zkuste se inspirovat inovativními přístupy, které každoročně přináší Mistrovství světa v míchání nealkoholických nápojů  …více»

Jak poznáte čerstvou rybu? Má červené žábry, nezkalené oči a perleťové maso

Jak poznáte čerstvou rybu? Má červené žábry, nezkalené oči a perleťové maso
20. 08. 2014 Škola vaření
V období léta stoupá u Čechů vlivem vysokých teplot a kouzla exotických dovolených spotřeba pokrmů z mořských ryb. Protože ale nedisponuje naše země mořem, je nutné věnovat zvýšenou pozornost tomu,  …více»
 

Jak vybrat ledový čaj

Jak vybrat ledový čaj
17. 08. 2014 Škola vaření
Ledový čaj je nápoj, který musí obsahovat určitý podíl čajového extraktu, tzn. při jeho výrobě musí být použit výluh z čajových listů. Minimální množství čaje není legislativou stanoveno, omezeny  …více»

Margarín a ztužený tuk. Je mezi nimi rozdíl?

Margarín a ztužený tuk. Je mezi nimi rozdíl?
22. 07. 2014 Škola vaření
Není snad potraviny, o které by kolovalo tolik mýtů, jako o margarínech. Je to však škoda, protože mohou být kvalitním zdrojem mastných kyselin prospěšných pro naše zdraví. Nejčastěji je lidé odsuzují …více»

Do plavek s řeckou kuchyní

Do plavek s řeckou kuchyní
1. 07. 2014 Škola vaření
Chcete se v létě cítit fit, být hvězdou pláží v nejnovějších plavkách a přitom nenechat strádat vaše chuťové pohárky? Je nejvyšší čas být v jídle vybíraví. Do jídelníčků přidejte zeleninové saláty …více»

Tofu? Pestrá a chutná strava pro každého

Tofu? Pestrá a chutná strava pro každého
1. 07. 2014 Škola vaření
Příznivci zdravého životního stylu ví, že i zdravý jídelníček lze zajímavě zpestřit. Jednou z mnoha možností je například sójový sýr tofu. Začátek léta je ideální příležitostí pro očistu a …více»

Díky sušení vydrží potraviny dlouhé měsíce

Díky sušení vydrží potraviny dlouhé měsíce
30. 06. 2014 Škola vaření
Výdobytky moderní doby umožňují uskladnit potraviny na výrazně delší dobu, než by přirozeně vydržely. A ne vždy tomu musí napomáhat přídatné látky v podobě „éček“. Způsobů uskladnění a konzervace …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice