Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty

Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty
14. 05. 2015 Škola vaření
Pokud nemáte včeličky a chcete svůj domácí med, můžete si jej snadno udělat z pampelišek, kterých na louce najdete plno. Už dávno je známo, že pampeliška není jen plevel, ale je lékem na všechno možné …více»

Nesmrtelné smoothie: jediný koktejl na hubnutí, který doporučují i lékaři

Nesmrtelné smoothie: jediný koktejl na hubnutí, který doporučují i lékaři
7. 05. 2015 Škola vaření
Hledáte koktejl na hubnutí, který vám opravdu pomůže? Nebo vás už nebaví pít džusy plné chemie, které si kupujete v marketu? Pravděpodobně jakýkoli důvod, proč jste se začali zajímat o smoothie, je …více»

Tak trochu jiná káva. Vylepšete si ji kořením!

Tak trochu jiná káva. Vylepšete si ji kořením!
24. 04. 2015 Škola vaření
Pití kávy je rituálem, bez kterého si spousta lidí nedokáže svůj den představit. Je symbolem ranního probouzení, udržování energie během dne a relaxace ve volném čase. Konzumace kávy, objevování  …více»

Jak vybrat mleté maso

Jak vybrat mleté maso
23. 04. 2015 Škola vaření
Zajdete-li si do supermarketu koupit balené mleté maso, s největší pravděpodobností si domů odnesete masný polotovar. Mleté maso, na které klade legislativa jasné požadavky, jsme v chladicích boxech  …více»

I ovocné koktejly mají své trendy. Jaké suroviny pofrčí letos?

I ovocné koktejly mají své trendy. Jaké suroviny pofrčí letos?
7. 04. 2015 Škola vaření
Někomu se to může zdát přitažené za vlasy, ale i svět jídla má své trendy suroviny. Čas od času se objeví potravina, která naprosto ovládne média, blogy, sociální sítě i naše kuchyně. Nejinak je tomu  …více»
 

Oleje lisované za studena jsou čirý přírodní extrakt, jejich výroba je však náročná

Oleje lisované za studena jsou čirý přírodní extrakt, jejich výroba je však náročná
4. 04. 2015 Škola vaření
Roční spotřeba jedlých rostlinných olejů v České republice činí podle Českého statistického úřadu zhruba 102 tisíc tun. U Čechů je nejoblíbenější řepkový olej, dále pak sójový a slunečnicový. Průzkumy …více»

Poznejte kouzlo tradiční středomořské kuchyně

Poznejte kouzlo tradiční středomořské kuchyně
2. 04. 2015 Škola vaření
Nádherné pláže, slunečné a teplé léto a také vynikající kuchyně, taková je oblast Středomoří. Každoročně sem zavítá spousta turistů, kteří se nechávají unést kouzlem přírody a vynikajícími pokrmy.  …více»

Jak správně vybrat vejce

Jak správně vybrat vejce
21. 03. 2015 Škola vaření
Jakou nabídku vajec nabízí český trh? Vejce, která na prodejních pultech najdete, se liší především typem chovu slepic, tzv. nosnic. Jedná se o chov klecový, v halách (známý spíše jako chov  …více»

Je pivo k rybě hřích? Aneb jak správně vybrat nápoj k rybímu pokrmu

Je pivo k rybě hřích? Aneb jak správně vybrat nápoj k rybímu pokrmu
19. 03. 2015 Škola vaření
Odborníci často informují o nenahraditelných živinách, které pro lidský organismus rybí pokrmy představují. Ryby bychom podle výživových specialistů měli konzumovat dokonce až 3x týdně. Konzumace  …více»

Jak vybrat chřest?

Jak vybrat chřest?
7. 03. 2015 Škola vaření
Je u českých zákazníků chřest oblíbený? Poslední roky pozorujeme, že prodeje chřestu se rok od roku zvyšují. Jakmile se objeví první jarní paprsky, chřestová sezona pomalu začíná a s ní i příprava  …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !