Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vlašské ořechy - to pravé ořechové

Vlašské ořechy - to pravé ořechové
15. 11. 2012 Škola vaření
Ořešák královský (Juglans regia) se dožívá až stovky let a dorůstá do výšky asi 20 metrů. Jeho plody, jádra vlašských ořechů, jsou výtečnou pochoutkou s mnoha léčivými vlastnostmi. V evropské  …více»

Makadamiové ořechy - zdravé pro tělo, pokožku i vlasy

Makadamiové ořechy - zdravé pro tělo, pokožku i vlasy
14. 11. 2012 Škola vaření
Pokud se cítíte unavení nebo toužíte po jídle a nemáte čas se najíst, dejte si oříšky! Užívejte si jich místo svačiny, nebo si je přisypte do salátu či müsli. Ořechy nám po stránce výživy mohou  …více»

Zdraví prospěšný lilek

Zdraví prospěšný lilek
12. 11. 2012 Škola vaření
Lilek nebo jinak také baklažán je zelenina, která je u nás většinou stále ještě trochu opomíjená a nedoceňovaná. Jeho spotřeba zatím roste velice pomalu. A rozhodně je to škoda, protože konzumace lilk …více»

Pekanové ořechy - chuť exotiky

Pekanové ořechy - chuť exotiky
11. 11. 2012 Škola vaření
V dnešní době se nedílnou součástí našeho jídelníčku staly ořechy exotické, ke kterým se řadí i ořechy pekanové. Patří mezi ty méně známé druhy ořechů, ale určitě bychom je neměli jen tak přehlížet …více»

Lískové oříšky nejen pro Popelku

Lískové oříšky nejen pro Popelku
10. 11. 2012 Škola vaření
Lískové oříšky rozhodně patří mezi zdravé potraviny. Obsahují velké množství tělu prospěšných látek, snižují riziko infarktu, omezují výskyt žlučníkových kamenů i onemocnění cukrovkou. Oříšky také  …více»
 

Nakládané zelí - nejoblíbenější recepty

Nakládané zelí - nejoblíbenější recepty
16. 10. 2012 Škola vaření
Zelí bývalo někdy označováno jako „medicína chudých“ - za výhodnou cenu si dodnes můžeme koupit pravý poklad, co se prospěšnosti pro zdraví týče. Díky cenným živinám zelí prospívá srdci, chrání před  …více»

Brambory a jejich využití

Brambory a jejich využití
11. 10. 2012 Škola vaření
Jak se dají brambory využít? Co se s nimi dá vše dělat? A v čem jsou zdraví prospěšné? To a více se dozvíte v následujících řádcích. Brambory jsou jednoletá rostlina a celá rostlinka je jedovatá …více»

Rajčata nepatří do lednice

Rajčata nepatří do lednice
9. 10. 2012 Škola vaření
Rajčata pochází původně ze Střední a Jižní Ameriky (Peru, Ekvádor, Mexiko). Na rostlině je jedlý plod tzv. rajče neboli rajské jablíčko. Pokud se chystáte ale konzumovat zelená rajčata, můžete si …více»

Česká zabijačka - jak probíhá a co budeme potřebovat

Česká zabijačka - jak probíhá a co budeme potřebovat
8. 10. 2012 Škola vaření
Domácí zabijačka se dělá obvykle od prosince do března a patří mezi staré slavnosti. Váže se k ní spousta tradic. Každý majitel vepře si předem objedná řezníka, který má svůj osvědčený postup při  …více»

Jehněčí má právě sezónu, zapomeňte na předsudky a na podzim ho zkuste

Jehněčí má právě sezónu, zapomeňte na předsudky a na podzim ho zkuste
1. 10. 2012 Škola vaření
Zatímco zvěřina u nás není nijak neobvyklá a většina kuchařů s ní umí zacházet, jehněčí je u nás spíše Popelkou. Je to škoda, jehněčí je skvělou sezónní specialitou. Švestky, dýně, jablka – to jsou …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !