Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Avokádo: ovoce nejen pro pochutnání

Avokádo: ovoce nejen pro pochutnání
14. 09. 2012 Škola vaření
Avokádo je ovoce, po kterém bychom v dobách bývalého režimu pátrali v obchodech většinou marně. Myslím, že nás to ale ani netrápilo - protože toto exotické ovoce pro nás bylo prakticky neznámé.  …více»

Bramboráky - nejoblíbenější recepty

Bramboráky - nejoblíbenější recepty
13. 09. 2012 Škola vaření
Bramboráky jsou tradičním pokrmem většiny slovanských a germánských národů a Maďarů. Připravuje se smažením tenké vrstvy těsta z jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí kuřecího masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí  kuřecího masa
13. 09. 2012 Škola vaření
Kuřecí maso patří v české kuchyni mezi nejoblíbenější. Drůbeží maso je křehké a lehce stravitelné. Kuřata obsahují málo tuku, mají nižší energetickou hodnotu, maso je vhodné na diety. Jsou zdrojem cen …více»

Bylinky na dochucení nejen vepřového masa

Bylinky na dochucení nejen vepřového masa
11. 09. 2012 Škola vaření
Bylinky dodávají masu nejen výtečnou chuť, ale také krásnou vůni. Na dochucení masa můžeme použít bylinky čerstvé i sušené. Můžeme je použít při vaření různých vepřových jídel, dušených, vařených …více»

Projezte se ke sladkým snům

Projezte se ke sladkým snům
10. 09. 2012 Škola vaření
Nic nemá tak blahodárný vliv na vaší každodenní aktivitu, jako zdravý a hluboký noční spánek. Ale kdo z nás by neznal potíže s usínáním a špatným spaním? Než sáhnete po tabletce na spaní, zkuste …více»
 

Zelenina – nízkoenergetická potravina plná minerálů

Zelenina – nízkoenergetická potravina plná minerálů
10. 09. 2012 Škola vaření
Jako zelenina je ve světě využíváno asi 1 200 druhů rostlin. Pro své dietetické a někdy i doslova léčivé účinky je nenahraditelnou součástí našich jídelníčků. Obsahuje vysoký podíl vody, která je …více»

Červená řepa - nejoblíbenější recepty

Červená řepa - nejoblíbenější recepty
9. 09. 2012 Škola vaření
Červená řepa je dvouletá rostlina, kde se konzumuje její podzemní část a její původ je ve Středomoří a v atlantském prostředí. Syrová řepa je vhodná na saláty a výborně chutná také s česnekem, křenem …více»

Olivový olej v kuchyni i v kosmetice

Olivový olej v kuchyni i v kosmetice
8. 09. 2012 Škola vaření
Olivový olej má mnoho využití a já bych Vám chtěla některé z nich v tomto článku přiblížit. Ráda a často ho užívám a používám a to nejen v kuchyni na jídle, má spoustu jiných předností, o kterých mnoh …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí hovězího masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí hovězího masa
7. 09. 2012 Škola vaření
Hovězí maso je velice oblíbená potravina. V obchodě ho můžeme koupit v různých kuchyňských variantách. V celku, nakrájené na plátky, nebo drobné kousky, mleté na karbanátky a sekanou.  …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa
5. 09. 2012 Škola vaření
Vepřové maso patří k nejoblíbenějším potravinám. Nejkvalitnější maso je růžové z mladých kusů dobytka. Méně tučné a libové vepřové je snadněji stravitelné. Je také křehčí než maso hovězí, ale obsahuje …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !