Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.08. 2025
Dnes má svátek Luděk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Červená řepa - nejoblíbenější recepty

Červená řepa - nejoblíbenější recepty
9. 09. 2012 Škola vaření
Červená řepa je dvouletá rostlina, kde se konzumuje její podzemní část a její původ je ve Středomoří a v atlantském prostředí. Syrová řepa je vhodná na saláty a výborně chutná také s česnekem, křenem …více»

Olivový olej v kuchyni i v kosmetice

Olivový olej v kuchyni i v kosmetice
8. 09. 2012 Škola vaření
Olivový olej má mnoho využití a já bych Vám chtěla některé z nich v tomto článku přiblížit. Ráda a často ho užívám a používám a to nejen v kuchyni na jídle, má spoustu jiných předností, o kterých mnoh …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí hovězího masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí hovězího masa
7. 09. 2012 Škola vaření
Hovězí maso je velice oblíbená potravina. V obchodě ho můžeme koupit v různých kuchyňských variantách. V celku, nakrájené na plátky, nebo drobné kousky, mleté na karbanátky a sekanou.  …více»

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa
5. 09. 2012 Škola vaření
Vepřové maso patří k nejoblíbenějším potravinám. Nejkvalitnější maso je růžové z mladých kusů dobytka. Méně tučné a libové vepřové je snadněji stravitelné. Je také křehčí než maso hovězí, ale obsahuje …více»

Italské sýry - Gorgonzola

Italské sýry - Gorgonzola
3. 09. 2012 Škola vaření
Gorgonzola je sýr s modrou plísní, podobný naší Nivě a francouzskému Roquefortu nebo anglickému Stiltonu. Gorgonzola má, jako spousta tradičních italských pochoutek, historii táhnoucí se staletími …více»
 

Vařit doma, hotovky nebo restaurace?

Vařit doma, hotovky nebo restaurace?
1. 09. 2012 Škola vaření
Tento článek bude zaměřený na naše oblíbené jídlo. Tak schválně, myslíte si, že je lepší vařit doma nebo nakupovat hotová jídla, tzv.hotovky a nebo si prostě zajít každý den na pořádné jídlo do  …více»

Švestková povidla - nejoblíbenější recepty

Švestková povidla - nejoblíbenější recepty
31. 08. 2012 Škola vaření
Poctivá švestková povidla už vařily naše babičky a to většinou na starých kachlových kamnech. Stačily k tomu pouhé tři suroviny a to švestky, cukr a ocet. Občas kolují pověry, že se švestky vaří mnoho …více»

Švestkový koláč s drobenkou - nejoblíbenější recepty

Švestkový koláč s drobenkou - nejoblíbenější recepty
29. 08. 2012 Škola vaření
Na koláči jsou výborné švestky zalité třeba vanilkovým krémem nebo kombinace švestek s mákem a tvarohem, nebo si můžete připravit výborný koláč s kokosovou drobenkou. Variací na švestkové koláče je …více»

Jak vyrobit domácí zmrzlinu?

Jak vyrobit domácí zmrzlinu?
28. 08. 2012 Škola vaření
Zmrzlina je výborný mražený krém, který je velice oblíbený. Příjemně nás osvěží nejen v horkých dnech, ale v každém ročním období. Dělíme je na zmrzliny mléčné, smetanové, s rostlinným tukem, vodové, …více»

Křenová omáčka - nejoblíbenější recepty

Křenová omáčka - nejoblíbenější recepty
26. 08. 2012 Škola vaření
Často nám vhání slzy do očí, přesto si bez něj mnozí z nás nedovedou představit život (nebo alespoň některá jídla): KŘEN. Tato zelenina z čeledi brukvovitých se nabízí v obchodech čerstvá od září do …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !