![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 09. 2012 Škola vaření
Červená řepa je dvouletá rostlina, kde se konzumuje její podzemní část a její původ je ve Středomoří a v atlantském prostředí. Syrová řepa je vhodná na saláty a výborně chutná také s česnekem, křenem …více»
|
![]() |
8. 09. 2012 Škola vaření
Olivový olej má mnoho využití a já bych Vám chtěla některé z nich v tomto článku přiblížit. Ráda a často ho užívám a používám a to nejen v kuchyni na jídle, má spoustu jiných předností, o kterých mnoh …více»
|
![]() |
7. 09. 2012 Škola vaření
Hovězí maso je velice oblíbená potravina. V obchodě ho můžeme koupit v různých kuchyňských variantách. V celku, nakrájené na plátky, nebo drobné kousky, mleté na karbanátky a sekanou. …více»
|
![]() |
5. 09. 2012 Škola vaření
Vepřové maso patří k nejoblíbenějším potravinám. Nejkvalitnější maso je růžové z mladých kusů dobytka. Méně tučné a libové vepřové je snadněji stravitelné. Je také křehčí než maso hovězí, ale obsahuje …více»
|
![]() |
3. 09. 2012 Škola vaření
Gorgonzola je sýr s modrou plísní, podobný naší Nivě a francouzskému Roquefortu nebo anglickému Stiltonu. Gorgonzola má, jako spousta tradičních italských pochoutek, historii táhnoucí se staletími …více»
|
![]() |
1. 09. 2012 Škola vaření
Tento článek bude zaměřený na naše oblíbené jídlo. Tak schválně, myslíte si, že je lepší vařit doma nebo nakupovat hotová jídla, tzv.hotovky a nebo si prostě zajít každý den na pořádné jídlo do …více»
|
![]() |
31. 08. 2012 Škola vaření
Poctivá švestková povidla už vařily naše babičky a to většinou na starých kachlových kamnech. Stačily k tomu pouhé tři suroviny a to švestky, cukr a ocet. Občas kolují pověry, že se švestky vaří mnoho …více»
|
![]() |
29. 08. 2012 Škola vaření
Na koláči jsou výborné švestky zalité třeba vanilkovým krémem nebo kombinace švestek s mákem a tvarohem, nebo si můžete připravit výborný koláč s kokosovou drobenkou. Variací na švestkové koláče je …více»
|
![]() |
28. 08. 2012 Škola vaření
Zmrzlina je výborný mražený krém, který je velice oblíbený. Příjemně nás osvěží nejen v horkých dnech, ale v každém ročním období. Dělíme je na zmrzliny mléčné, smetanové, s rostlinným tukem, vodové, …více»
|
![]() |
26. 08. 2012 Škola vaření
Často nám vhání slzy do očí, přesto si bez něj mnozí z nás nedovedou představit život (nebo alespoň některá jídla): KŘEN. Tato zelenina z čeledi brukvovitých se nabízí v obchodech čerstvá od září do …více»
|
Otestujte se ve vitamínové abecedě a 14 z vás vyhraje! |
![]() |
Soutěž o granule pro kočky z řady Ownat Classic Cat. |
![]() |
Soutěž o balíčky lepidel Herkules a vstupenky do Muzea autíček. |
![]() |
Vyhrajte audioknihy podle vlastního výběru. |
![]() |
Soutěž o erotický thriller z českého podsvětí |
![]() |
Soutěžte a potěšte svou pleť jemnou péčí z Egypta. |
![]() |