Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zavařování okurek - nejoblíbenější recepty

Zavařování okurek - nejoblíbenější recepty
18. 08. 2012 Škola vaření
Milovníci - tedy především milovnice - zavařování se konečně dočkali, sezóna je v plném proudu a český národ schopen zavařit téměř vše, co mu přijde pod ruku… Tentokrát se v našich tipech zaměříme …více»

Italské sýry - mozzarella

Italské sýry - mozzarella
16. 08. 2012 Škola vaření
Mozzarella je po špagetách a pizze snad nejznámější italskou pochoutkou. Pojďme si o ní říct něco více. …více»

Jaké kupujete maso aneb rady a tipy pro vás

Jaké kupujete maso aneb rady a tipy pro vás
13. 08. 2012 Škola vaření
Maso je velice oblíbená potravina, která se stala pro své výborné chuťové vlastnosti nedílnou součástí našeho jídelníčku. Dodává našemu tělu bílkoviny, potřebné minerální látky a vitamíny. drůbeží …více»

Houbová omáčka - nejoblíbenější recepty

Houbová omáčka - nejoblíbenější recepty
4. 08. 2012 Škola vaření
Protože je právě čas hub a někteří si z lesa donesete velké množství, smaženice už jste třeba přejezení, je výbornou variantou si udělat houbovou omáčku. Houbové omáčce se lidově říká houbovka.  …více»

Jak správně nakupovat a skladovat ovoce?

Jak správně nakupovat a skladovat ovoce?
3. 08. 2012 Škola vaření
Obecně vybíráme ovoce, které má neporušenou a neotlačenou slupku a je v perfektním stavu – nenese tedy stopy hniloby a plísní. Zároveň dbáme na to, aby ovoce bylo dobře vyzrálé. Konzumace nedozrálého …více»
 

Houbová polévka - nejoblíbenější recepty

Houbová polévka - nejoblíbenější recepty
1. 08. 2012 Škola vaření
Hned po smaženici je mezi houbaři druhá nejoblíbenější právě houbová polévka. Můžete ji uvařit na mnoho různých způsobů, tmavou, bílou, mléčnou, krémovou, smetanovou, na kyselo, se zeleninou, z  …více»

Houbový guláš - nejoblíbenější recepty

Houbový guláš - nejoblíbenější recepty
30. 07. 2012 Škola vaření
Smaženice a houbové polévky už jste přejezení a chcete pro své strávníky připravit z hub něco jiného? Nechte se inspirovat nejoblíbenějšími recepty čtenářek na jejich výborný houbový guláš.  …více»

Grilovaný ananas - nejoblíbenější recepty

Grilovaný ananas - nejoblíbenější recepty
30. 07. 2012 Škola vaření
Ananas patří k oblíbeným druhům tropického ovoce. Pro svůj vysoký podíl vody (téměř 90%) a enzym bromelain je využívaný i v dietologii, protože přispívá mimo jiné k lepšímu trávení a úbytku váhy.  …více»

Houbová smaženice - nejoblíbenější recepty

Houbová smaženice - nejoblíbenější recepty
29. 07. 2012 Škola vaření
Většinou každý houbař jako první ze svých prvních úlovků udělá právě smaženici a až poté je řada na polévku, omáčky a jiné. Do správné smaženice by se mělo dát alespoň deset různých druhů hub, ale …více»

Ovoce - víte, jaké vitamíny obsahuje?

Ovoce - víte, jaké vitamíny obsahuje?
29. 07. 2012 Škola vaření
Ovoce patří mezi nejvšestrannější potraviny. Nabízí nepřeberné množství druhů, barev, chutí, vůní a konzistencí. Obsahuje velké množství vitamínů a přírodních cukrů, které rychle dodají energii. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !