Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa

Tipy na přípravu a zpracování všech částí vepřového masa
5. 09. 2012 Škola vaření
Vepřové maso patří k nejoblíbenějším potravinám. Nejkvalitnější maso je růžové z mladých kusů dobytka. Méně tučné a libové vepřové je snadněji stravitelné. Je také křehčí než maso hovězí, ale obsahuje …více»

Italské sýry - Gorgonzola

Italské sýry - Gorgonzola
3. 09. 2012 Škola vaření
Gorgonzola je sýr s modrou plísní, podobný naší Nivě a francouzskému Roquefortu nebo anglickému Stiltonu. Gorgonzola má, jako spousta tradičních italských pochoutek, historii táhnoucí se staletími …více»

Vařit doma, hotovky nebo restaurace?

Vařit doma, hotovky nebo restaurace?
1. 09. 2012 Škola vaření
Tento článek bude zaměřený na naše oblíbené jídlo. Tak schválně, myslíte si, že je lepší vařit doma nebo nakupovat hotová jídla, tzv.hotovky a nebo si prostě zajít každý den na pořádné jídlo do  …více»

Švestková povidla - nejoblíbenější recepty

Švestková povidla - nejoblíbenější recepty
31. 08. 2012 Škola vaření
Poctivá švestková povidla už vařily naše babičky a to většinou na starých kachlových kamnech. Stačily k tomu pouhé tři suroviny a to švestky, cukr a ocet. Občas kolují pověry, že se švestky vaří mnoho …více»

Švestkový koláč s drobenkou - nejoblíbenější recepty

Švestkový koláč s drobenkou - nejoblíbenější recepty
29. 08. 2012 Škola vaření
Na koláči jsou výborné švestky zalité třeba vanilkovým krémem nebo kombinace švestek s mákem a tvarohem, nebo si můžete připravit výborný koláč s kokosovou drobenkou. Variací na švestkové koláče je …více»
 

Jak vyrobit domácí zmrzlinu?

Jak vyrobit domácí zmrzlinu?
28. 08. 2012 Škola vaření
Zmrzlina je výborný mražený krém, který je velice oblíbený. Příjemně nás osvěží nejen v horkých dnech, ale v každém ročním období. Dělíme je na zmrzliny mléčné, smetanové, s rostlinným tukem, vodové, …více»

Křenová omáčka - nejoblíbenější recepty

Křenová omáčka - nejoblíbenější recepty
26. 08. 2012 Škola vaření
Často nám vhání slzy do očí, přesto si bez něj mnozí z nás nedovedou představit život (nebo alespoň některá jídla): KŘEN. Tato zelenina z čeledi brukvovitých se nabízí v obchodech čerstvá od září do …více»

Smaženice z hub - nejoblíbenější recepty

Smaženice z hub - nejoblíbenější recepty
25. 08. 2012 Škola vaření
Pokud patříte k těm šťastlivcům, kteří se z lesa vracejí s plným košíkem hub, pak určitě máte i své oblíbené recepty a nemusíte se po žádných poohlížet. Nebo možná chodíte do lesa hlavně kvůli čerstvé …více»

Jak vyrobit kečup?

Jak vyrobit kečup?
24. 08. 2012 Škola vaření
Kečup je hustá zeleninová omáčka, vyrobená z rajčat, koření a dalších přísad. Konzumuje se s těstovinami, rýží a sýrem. Přidáváme ho do různých masitých jídel, marinád a omáček. Nesmí chybět u žádného …více»

Houbová omáčka se smetanou - nejoblíbenější recepty

Houbová omáčka se smetanou - nejoblíbenější recepty
23. 08. 2012 Škola vaření
Houbařská sezóna je v plném proudu a nám nezbývá, než vymýšlet recepty právě z hub. Existuje jich velká spousta, protože každá hospodyňka si většinou vaří podle svého, nebo podle léty prověřených  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !