Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilování bez rizik

Grilování bez rizik
28. 06. 2012 Škola vaření
Léto je v plném proudu, prázdniny a dny volna si užívají nejen děti, ale také dospělí. Příjemné letní večery v kruhu přátel lze zpříjemnit pořádnou letní grilovací party. Co dělat pro to, aby vám ji …více»

Ochutnali jste už natto - fermentované sójové boby?

Ochutnali jste už natto - fermentované sójové boby?
26. 06. 2012 Škola vaření
Natto jsou uvařené sójové boby fermentované bakterií Bacillus subtilis natto (odtud název této pochutiny). Boby získají fermentací lepkavý slizovitý povrch, jsou částečně ztvarohovatělé a silně …více»

Kapary známé neznámé

Kapary známé neznámé
21. 06. 2012 Škola vaření
V posledních letech se do tradiční české kuchyně vloudilo spoustu novinek. S kapary jste se již určitě setkala, minimálně na pultech supermarketů. Pojďme si povědět něco o tom, co to kapary vlastně …více»

Tlakový hrnec - jak v něm vařit?

Tlakový hrnec - jak v něm vařit?
11. 06. 2012 Škola vaření
Tlakový hrnec, známý také jako Papinův hrnec nebo lidově papiňák, je masivní silnostěnný hrnec, ve kterém je pokrm vařen za vyššího tlaku a vyšší teploty (až 130 °C) než je teplota, které se dosahuje  …více»

Bezva tipy na studené letní nápoje

Bezva tipy na studené letní nápoje
4. 06. 2012 Škola vaření
V letních měsících toužíme po příjemném osvěžení víc než kdy jindy. Doporučuje se vydatně pít převážně méně sladké a vlažné nápoje. Jak už to ale bývá, chuť máme většinou na něco jiného, a to na něco  …více»
 

Ústřice, vzácná mořská delikatesa

Ústřice, vzácná mořská delikatesa
1. 06. 2012 Škola vaření
Ústřice jedlá je mořský mlž, který patří mezi výjimečné a vzácné pochoutky. Konzumuje se pro lahodné maso, které chrání lastura dorůstající velikosti 10 až 20 cm. Aby byly ústřice vhodné ke konzumaci …více»

Kmín – koření, bez kterého se v kuchyni neobejdeme

Kmín – koření, bez kterého se v kuchyni neobejdeme
31. 05. 2012 Škola vaření
Když se řekne kmín, každá z nás hned ví, o čem je řeč. Ano, je to právě to drobné tmavé koření, které má v naší tradiční české kuchyni své neodmyslitelné a nezastupitelné místo. Už jen proto, že je  …více»

Tipy na lahodné omáčky ke grilovanému masu

Tipy na lahodné omáčky ke grilovanému masu
30. 05. 2012 Škola vaření
Konečně jsme se konečně dočkali vytoužených teplých letních dnů, ve kterých nás hřejivé paprsky sluníčka přímo vybízejí k pobytu venku v přírodě. Těšíme se na prosluněné víkendy, kdy můžeme sezvat  …více»

Krevety – jedny z nejoblíbenějších mořských plodů

Krevety – jedny z nejoblíbenějších mořských plodů
28. 05. 2012 Škola vaření
Máte rádi krevety? Asi většina z nás miluje dary moře. Tímto výrazem se rozumí několik stovek druhů živočichů, na kterých si rádi smlsneme. Pokrmy z mušlí, krabů, langust, humrů, krevet a dalších  …více»

Vanilka - aromatické koření z Mexika

Vanilka - aromatické koření z Mexika
17. 05. 2012 Škola vaření
Vanilka je aromatické koření pocházející z oblasti na jihovýchodě Mexika. Dnes jsou jejími hlavními producenty Madagaskar, Mexiko a Indonésie. Vanilku znali již původní obyvatelé jihovýchodního  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !