Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
30. 05. 2012 Škola vaření
Konečně jsme se konečně dočkali vytoužených teplých letních dnů, ve kterých nás hřejivé paprsky sluníčka přímo vybízejí k pobytu venku v přírodě. Těšíme se na prosluněné víkendy, kdy můžeme sezvat …více»
|
28. 05. 2012 Škola vaření
Máte rádi krevety? Asi většina z nás miluje dary moře. Tímto výrazem se rozumí několik stovek druhů živočichů, na kterých si rádi smlsneme. Pokrmy z mušlí, krabů, langust, humrů, krevet a dalších …více»
|
17. 05. 2012 Škola vaření
Vanilka je aromatické koření pocházející z oblasti na jihovýchodě Mexika. Dnes jsou jejími hlavními producenty Madagaskar, Mexiko a Indonésie. Vanilku znali již původní obyvatelé jihovýchodního …více»
|
15. 05. 2012 Škola vaření
Jasmínová rýže je ušlechtilý druh rýže, který se čím dál častěji objevuje i na našich stolech. Je totiž výborná. Její zrníčka jsou středně velká, dlouhá a mají obyčejně žlutohnědou či běložlutou barvu …více»
|
11. 05. 2012 Škola vaření
S kuskusem se stále častěji setkáváme i na pultech běžných obchodů. Jeho vzhled je lákavý a cena příznivá. Navíc je zdravý a velmi rychle se připravuje. A můžete ho zkombinovat prakticky s čímkoli... …více»
|
17. 04. 2012 Škola vaření
Kdo by neznal klasické české kynuté buchty, téměř každý je už alespoň ochutnal, ale málokdo ví, kde se vzaly a jejich historii. Většina hospodyněk je dnes dělá s náplní buď s tvarohem, mákem, povidly, …více»
|
13. 04. 2012 Škola vaření
Možná se vám už stalo, že jste dostali jako dárek skvělý sypaný čaj, u kterého jste měli pocit, že si zaslouží něco víc, než jen zalít horkou vodou v obyčejném hrnku. Čínský čajový obřad je spíše …více»
|
8. 04. 2012 Škola vaření
Jestliže nevíte, co dobrého a voňavého upéct tentokrát, tak české domácí moučníky jsou chuťově, barevně, aromaticky a tvarově nepřekonatelné. Můžete si udělat například buchtu, řez, roládu, závin, …více»
|
6. 04. 2012 Škola vaření
Bábovka je druh sladkého pečiva a patří mezi nejžádanější, protože každého z nás někdy chytne mlsná a koukáme, kde je co dobrého. Bábovka je jedna z nejrychlejších a nejchutnějších a proto když …více»
|
17. 03. 2012 Škola vaření
Pečivo, a zejména chléb, je důležitou potravinou pro mnoho lidí na celém světě. Obsahuje snadno využitelné sacharidy, a tudíž je významným zdrojem energie. V pečivu se tak …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |