![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 08. 2012 Škola vaření
Pokud patříte k těm šťastlivcům, kteří se z lesa vracejí s plným košíkem hub, pak určitě máte i své oblíbené recepty a nemusíte se po žádných poohlížet. Nebo možná chodíte do lesa hlavně kvůli čerstvé …více»
|
![]() |
24. 08. 2012 Škola vaření
Kečup je hustá zeleninová omáčka, vyrobená z rajčat, koření a dalších přísad. Konzumuje se s těstovinami, rýží a sýrem. Přidáváme ho do různých masitých jídel, marinád a omáček. Nesmí chybět u žádného …více»
|
![]() |
23. 08. 2012 Škola vaření
Houbařská sezóna je v plném proudu a nám nezbývá, než vymýšlet recepty právě z hub. Existuje jich velká spousta, protože každá hospodyňka si většinou vaří podle svého, nebo podle léty prověřených …více»
|
![]() |
22. 08. 2012 Škola vaření
Houbová sezóna je letos na většině území republiky mimořádně bohatá na krásné úlovky. Přináší nejen radost houbařům, ale především chuťové zpestření našeho jídelníčku. Samozřejmě pokud v kuchyni …více»
|
![]() |
18. 08. 2012 Škola vaření
Milovníci - tedy především milovnice - zavařování se konečně dočkali, sezóna je v plném proudu a český národ schopen zavařit téměř vše, co mu přijde pod ruku… Tentokrát se v našich tipech zaměříme …více»
|
![]() |
16. 08. 2012 Škola vaření
Mozzarella je po špagetách a pizze snad nejznámější italskou pochoutkou. Pojďme si o ní říct něco více. …více»
|
![]() |
13. 08. 2012 Škola vaření
Maso je velice oblíbená potravina, která se stala pro své výborné chuťové vlastnosti nedílnou součástí našeho jídelníčku. Dodává našemu tělu bílkoviny, potřebné minerální látky a vitamíny. drůbeží …více»
|
![]() |
4. 08. 2012 Škola vaření
Protože je právě čas hub a někteří si z lesa donesete velké množství, smaženice už jste třeba přejezení, je výbornou variantou si udělat houbovou omáčku. Houbové omáčce se lidově říká houbovka. …více»
|
![]() |
3. 08. 2012 Škola vaření
Obecně vybíráme ovoce, které má neporušenou a neotlačenou slupku a je v perfektním stavu – nenese tedy stopy hniloby a plísní. Zároveň dbáme na to, aby ovoce bylo dobře vyzrálé. Konzumace nedozrálého …více»
|
![]() |
1. 08. 2012 Škola vaření
Hned po smaženici je mezi houbaři druhá nejoblíbenější právě houbová polévka. Můžete ji uvařit na mnoho různých způsobů, tmavou, bílou, mléčnou, krémovou, smetanovou, na kyselo, se zeleninou, z …více»
|
Otestujte se ve vitamínové abecedě a 14 z vás vyhraje! |
![]() |
Soutěž o granule pro kočky z řady Ownat Classic Cat. |
![]() |
Soutěž o balíčky lepidel Herkules a vstupenky do Muzea autíček. |
![]() |
Vyhrajte audioknihy podle vlastního výběru. |
![]() |
Soutěž o erotický thriller z českého podsvětí |
![]() |
Soutěžte a potěšte svou pleť jemnou péčí z Egypta. |
![]() |