Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.08. 2025
Dnes má svátek Luděk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smaženice z hub - nejoblíbenější recepty

Smaženice z hub - nejoblíbenější recepty
25. 08. 2012 Škola vaření
Pokud patříte k těm šťastlivcům, kteří se z lesa vracejí s plným košíkem hub, pak určitě máte i své oblíbené recepty a nemusíte se po žádných poohlížet. Nebo možná chodíte do lesa hlavně kvůli čerstvé …více»

Jak vyrobit kečup?

Jak vyrobit kečup?
24. 08. 2012 Škola vaření
Kečup je hustá zeleninová omáčka, vyrobená z rajčat, koření a dalších přísad. Konzumuje se s těstovinami, rýží a sýrem. Přidáváme ho do různých masitých jídel, marinád a omáček. Nesmí chybět u žádného …více»

Houbová omáčka se smetanou - nejoblíbenější recepty

Houbová omáčka se smetanou - nejoblíbenější recepty
23. 08. 2012 Škola vaření
Houbařská sezóna je v plném proudu a nám nezbývá, než vymýšlet recepty právě z hub. Existuje jich velká spousta, protože každá hospodyňka si většinou vaří podle svého, nebo podle léty prověřených  …více»

Zavařování hub - nejoblíbenější recepty

Zavařování hub - nejoblíbenější recepty
22. 08. 2012 Škola vaření
Houbová sezóna je letos na většině území republiky mimořádně bohatá na krásné úlovky. Přináší nejen radost houbařům, ale především chuťové zpestření našeho jídelníčku. Samozřejmě pokud v kuchyni …více»

Zavařování okurek - nejoblíbenější recepty

Zavařování okurek - nejoblíbenější recepty
18. 08. 2012 Škola vaření
Milovníci - tedy především milovnice - zavařování se konečně dočkali, sezóna je v plném proudu a český národ schopen zavařit téměř vše, co mu přijde pod ruku… Tentokrát se v našich tipech zaměříme …více»
 

Italské sýry - mozzarella

Italské sýry - mozzarella
16. 08. 2012 Škola vaření
Mozzarella je po špagetách a pizze snad nejznámější italskou pochoutkou. Pojďme si o ní říct něco více. …více»

Jaké kupujete maso aneb rady a tipy pro vás

Jaké kupujete maso aneb rady a tipy pro vás
13. 08. 2012 Škola vaření
Maso je velice oblíbená potravina, která se stala pro své výborné chuťové vlastnosti nedílnou součástí našeho jídelníčku. Dodává našemu tělu bílkoviny, potřebné minerální látky a vitamíny. drůbeží …více»

Houbová omáčka - nejoblíbenější recepty

Houbová omáčka - nejoblíbenější recepty
4. 08. 2012 Škola vaření
Protože je právě čas hub a někteří si z lesa donesete velké množství, smaženice už jste třeba přejezení, je výbornou variantou si udělat houbovou omáčku. Houbové omáčce se lidově říká houbovka.  …více»

Jak správně nakupovat a skladovat ovoce?

Jak správně nakupovat a skladovat ovoce?
3. 08. 2012 Škola vaření
Obecně vybíráme ovoce, které má neporušenou a neotlačenou slupku a je v perfektním stavu – nenese tedy stopy hniloby a plísní. Zároveň dbáme na to, aby ovoce bylo dobře vyzrálé. Konzumace nedozrálého …více»

Houbová polévka - nejoblíbenější recepty

Houbová polévka - nejoblíbenější recepty
1. 08. 2012 Škola vaření
Hned po smaženici je mezi houbaři druhá nejoblíbenější právě houbová polévka. Můžete ji uvařit na mnoho různých způsobů, tmavou, bílou, mléčnou, krémovou, smetanovou, na kyselo, se zeleninou, z  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !