Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
28. 07. 2012 Škola vaření
Houby sbíráme z několika důvodů. Pro někoho je to vášeň i když houby nejí, pro někoho je to uklidnění při procházce lesem, někdo sbírá houby proto, že si může připravit levné a přitom méně kalorické …více»
|
27. 07. 2012 Škola vaření
Koření kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Je žluté barvy a je znám také pod názvem žlutý zázvor. Pochází z jižní Asie. Největším producentem …více»
|
23. 07. 2012 Škola vaření
O parmezánu jste už mnohokrát slyšely a jistě i ochutnaly a to nemusíte ani být milovnice italské kuchyně. Víte ale, jak se vyrábí a jak se pozná zaručeně pravý parmezán? Parmezán neboli správně …více»
|
22. 07. 2012 Škola vaření
Úplně nejlepší je zmrzlina, kterou si připravíte sami doma. Teď v letním období je spousta ovoce nejen v obchodech ale hlavně na vaší zahrádce a zmrzlina příjemně osvěží. Domácí zmrzlina - NEJ recepty …více»
|
20. 07. 2012 Škola vaření
Borůvku zná skoro každý. Chutné modré plody na přízemních keřících, to je při procházce lesem velké lákadlo. Borůvka obecná je ale také rostlina, která ma mnoho příznivých účinků pro lidské zdraví.
…více»
|
20. 07. 2012 Škola vaření
Červený rybíz patří mezi ovoce s velmi výraznou chutí. Rybízový džem nebo marmeláda už neodmyslitelně patří k Vánocům a slepovanému vánočnímu cukroví. Ale i rybízový koláč patří mezi oblíbené nedělní …více»
|
19. 07. 2012 Škola vaření
Rybízovou marmeládu vaříme z vyzrálého červeného rybízu. Máme pro vás několik rad a vyzkoušených receptů našich čtenářek, jak si domácí rybízovou marmeládu uvařit.
Rybízová marmeláda - nejoblíbeněj …více»
|
17. 07. 2012 Škola vaření
Pěstujete červený rybíz nebo jste jej dostali a přemýšlíte, jak jej zpracovat? A co třeba rybízová šťáva? Pokud máte jen menší množství červeného rybízu, tak si můžete připravit chutný …více»
|
16. 07. 2012 Škola vaření
Správně uvařená zelenina je ta, která se vaří jen po nezbytně dlouhou dobu. Při krátké době vaření dochází jen k minimálním ztrátám vitamínů. Zeleninu vaříme jen několik minut. Aby ze zeleniny …více»
|
9. 07. 2012 Škola vaření
Léto je období roku, ve kterém máme nejširší výběr sezónní zeleniny. Zelenina ze zahrádky má svoji charakteristickou chuť a vůni, tak si v tomto období pochutnáme na darech z přírody. …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |