Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy umí lépe vařit, muži zase grilovat

Ženy umí lépe vařit, muži zase grilovat
4. 07. 2012 Škola vaření
Kuchyň je doménou žen, ale mužů zase zahrada. Mužská populace je na tom s uměním grilovat prostě lépe. Ať už jde o nakládání masa nebo kořenění potravin. …více»

Maso v našem jídelníčku anebo co nevíme o mase?

Maso v našem jídelníčku anebo co nevíme o mase?
2. 07. 2012 Škola vaření
Celková spotřeba masa v České republice činila v posledních letech průměrně 85,1 kilogramu na obyvatele za rok. To jednoznačně svědčí o tom, že maso představuje podstatnou část našeho jídelníčku.  …více»

Tipy pro zpracování čerstvého ovoce v létě

Tipy pro zpracování čerstvého ovoce v létě
2. 07. 2012 Škola vaření
Léto je bohaté nejen na krásné slunečné dny, ale také na velké množství nejrůznějšího ovoce, které dozrává. Proto je dobré tyto dary přírody uchovat po celý zbytek roku. Na letním ovoci jako jsou …více»

Grilování bez rizik

Grilování bez rizik
28. 06. 2012 Škola vaření
Léto je v plném proudu, prázdniny a dny volna si užívají nejen děti, ale také dospělí. Příjemné letní večery v kruhu přátel lze zpříjemnit pořádnou letní grilovací party. Co dělat pro to, aby vám ji …více»

Ochutnali jste už natto - fermentované sójové boby?

Ochutnali jste už natto - fermentované sójové boby?
26. 06. 2012 Škola vaření
Natto jsou uvařené sójové boby fermentované bakterií Bacillus subtilis natto (odtud název této pochutiny). Boby získají fermentací lepkavý slizovitý povrch, jsou částečně ztvarohovatělé a silně …více»
 

Kapary známé neznámé

Kapary známé neznámé
21. 06. 2012 Škola vaření
V posledních letech se do tradiční české kuchyně vloudilo spoustu novinek. S kapary jste se již určitě setkala, minimálně na pultech supermarketů. Pojďme si povědět něco o tom, co to kapary vlastně …více»

Tlakový hrnec - jak v něm vařit?

Tlakový hrnec - jak v něm vařit?
11. 06. 2012 Škola vaření
Tlakový hrnec, známý také jako Papinův hrnec nebo lidově papiňák, je masivní silnostěnný hrnec, ve kterém je pokrm vařen za vyššího tlaku a vyšší teploty (až 130 °C) než je teplota, které se dosahuje  …více»

Bezva tipy na studené letní nápoje

Bezva tipy na studené letní nápoje
4. 06. 2012 Škola vaření
V letních měsících toužíme po příjemném osvěžení víc než kdy jindy. Doporučuje se vydatně pít převážně méně sladké a vlažné nápoje. Jak už to ale bývá, chuť máme většinou na něco jiného, a to na něco  …více»

Ústřice, vzácná mořská delikatesa

Ústřice, vzácná mořská delikatesa
1. 06. 2012 Škola vaření
Ústřice jedlá je mořský mlž, který patří mezi výjimečné a vzácné pochoutky. Konzumuje se pro lahodné maso, které chrání lastura dorůstající velikosti 10 až 20 cm. Aby byly ústřice vhodné ke konzumaci …více»

Kmín – koření, bez kterého se v kuchyni neobejdeme

Kmín – koření, bez kterého se v kuchyni neobejdeme
31. 05. 2012 Škola vaření
Když se řekne kmín, každá z nás hned ví, o čem je řeč. Ano, je to právě to drobné tmavé koření, které má v naší tradiční české kuchyni své neodmyslitelné a nezastupitelné místo. Už jen proto, že je  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !