![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 09. 2012 Škola vaření
Bylinky dodávají masu nejen výtečnou chuť, ale také krásnou vůni. Na dochucení masa můžeme použít bylinky čerstvé i sušené. Můžeme je použít při vaření různých vepřových jídel, dušených, vařených …více»
|
![]() |
10. 09. 2012 Škola vaření
Nic nemá tak blahodárný vliv na vaší každodenní aktivitu, jako zdravý a hluboký noční spánek. Ale kdo z nás by neznal potíže s usínáním a špatným spaním? Než sáhnete po tabletce na spaní, zkuste …více»
|
![]() |
10. 09. 2012 Škola vaření
Jako zelenina je ve světě využíváno asi 1 200 druhů rostlin. Pro své dietetické a někdy i doslova léčivé účinky je nenahraditelnou součástí našich jídelníčků. Obsahuje vysoký podíl vody, která je …více»
|
![]() |
9. 09. 2012 Škola vaření
Červená řepa je dvouletá rostlina, kde se konzumuje její podzemní část a její původ je ve Středomoří a v atlantském prostředí. Syrová řepa je vhodná na saláty a výborně chutná také s česnekem, křenem …více»
|
![]() |
8. 09. 2012 Škola vaření
Olivový olej má mnoho využití a já bych Vám chtěla některé z nich v tomto článku přiblížit. Ráda a často ho užívám a používám a to nejen v kuchyni na jídle, má spoustu jiných předností, o kterých mnoh …více»
|
![]() |
7. 09. 2012 Škola vaření
Hovězí maso je velice oblíbená potravina. V obchodě ho můžeme koupit v různých kuchyňských variantách. V celku, nakrájené na plátky, nebo drobné kousky, mleté na karbanátky a sekanou. …více»
|
![]() |
5. 09. 2012 Škola vaření
Vepřové maso patří k nejoblíbenějším potravinám. Nejkvalitnější maso je růžové z mladých kusů dobytka. Méně tučné a libové vepřové je snadněji stravitelné. Je také křehčí než maso hovězí, ale obsahuje …více»
|
![]() |
3. 09. 2012 Škola vaření
Gorgonzola je sýr s modrou plísní, podobný naší Nivě a francouzskému Roquefortu nebo anglickému Stiltonu. Gorgonzola má, jako spousta tradičních italských pochoutek, historii táhnoucí se staletími …více»
|
![]() |
1. 09. 2012 Škola vaření
Tento článek bude zaměřený na naše oblíbené jídlo. Tak schválně, myslíte si, že je lepší vařit doma nebo nakupovat hotová jídla, tzv.hotovky a nebo si prostě zajít každý den na pořádné jídlo do …více»
|
![]() |
31. 08. 2012 Škola vaření
Poctivá švestková povidla už vařily naše babičky a to většinou na starých kachlových kamnech. Stačily k tomu pouhé tři suroviny a to švestky, cukr a ocet. Občas kolují pověry, že se švestky vaří mnoho …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |