Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neděle skutečně každý den

Neděle skutečně každý den
30. 03. 2009 Škola vaření
Jak často, co a pro koho obvykle vaří české hospodyňky, kolik času jim zpravidla zabere příprava večeře, scházejí se s přáteli raději doma nebo v restauraci? …více»

Maso v naší kuchyni – 4. díl, skopové, jehněčí a kůzlečí maso

Maso v naší kuchyni – 4. díl, skopové, jehněčí a kůzlečí maso
30. 03. 2009 Škola vaření
Skopové, jehněčí a kůzlečí maso je oblíbené v mnoha zemích celého světa. Je stejně kvalitní jako telecí, je jemné, hodí se k rychlé úpravě a i ve staročeských kuchařkách najdete návod na jehněčí …více»

Profi tipy do kuchyně

Profi tipy do kuchyně
21. 03. 2009 Škola vaření
Čerstvou mrkev, řapíkatý celer, fazolové lusky i jiné druhy zeleniny očistíme, nakrájíme, uvaříme do poloměkka (zelenina by měla být spíše tužší) a ihned ponoříme do studené vody, nejlépe s ledem. …více»

Charakter pokrmů cizí kuchyně 3

Charakter pokrmů cizí kuchyně 3
12. 03. 2009 Škola vaření
Bulharská kuchyně je typická jídly připravovanými na oleji. Z jatečního masa se připravuje skopové a jehněčí. Často se používá drůbež a ryby. ... …více»

Maso v naší kuchyni - 3. díl, telecí maso

Maso v naší kuchyni - 3. díl, telecí maso
11. 03. 2009 Škola vaření
Telecí maso je maso z telat - mladých kusů tura domácího. Má jemnou, méně výraznou, příjemnou chuť. Je to maso libové a lehce stravitelné, proto bývá součástí dětské a dietní stravy. ... …více»
 

Flambování – kuchařské umění, hostův labužnický zážitek

Flambování – kuchařské umění, hostův labužnický zážitek
9. 03. 2009 Škola vaření
Česká kuchyně je jednou z nejuznávanějších kuchyní světa. Nechybí jí pestrost, chutnost a nutno říci, že také tučnost. Cizinci si často a rádi libují v českých pochoutkách a kuchařky či kuchaři se sn ... …více»

Nové trendy v kuchyni - convenience produkty

Nové trendy v kuchyni - convenience produkty
9. 03. 2009 Škola vaření
S obnovením tržního hospodářství se u nás začíná výrazně prosazovat hledisko hospodárnosti. Dosud převažuje v naší kuchyni používání nezpracovaných surovin a tím spojený velký podíl ruční práce. ... ... …více»

Charakter pokrmů cizí kuchyně 2

Charakter pokrmů cizí kuchyně 2
7. 03. 2009 Škola vaření
Chuťové kombinace pokrmů typicky německé kuchynějsou pro nás většinou neobvyklé. Ve velkých městech se přispůsobila mezinárodní kuchyni. Z jatečného masa se nejčastěji upravuje vepřové doplněné hlávko ... …více»

Maso v naší kuchyni - 2. díl, vepřové maso

Maso v naší kuchyni - 2. díl, vepřové maso
6. 03. 2009 Škola vaření
Je středně červené, rozdělujeme ho podle jakosti a způsobu kuchyňské úpravy. V české kuchyni již řadu let zaujímá přední místo, a to především díky své chuti a velkou škálou možností jeho úpravy ... ... …více»

Charakter pokrmů cizí kuchyně 1

Charakter pokrmů cizí kuchyně 1
2. 03. 2009 Škola vaření
Charakteristické úpravy pokrmů kuchyní jednotlivých národů jsou ovlivněny zaměpisnými, klimatickými, rasovými, náboženskými, sociálními a kulturními podmínkami. Každý národ si zachovává svůj národní . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !