![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 06. 2009 Škola vaření
Blíží se léto a slunné a teplé počasí přímo vybízí trávit co nejvíce času venku. Samozřejmě i stolování a samotná příprava pokrmů se přesouvá na terasy či zahrady. Grilování se těší stále větší oblibě …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Škola vaření
Dát si dobrou kávu je často u nás spojeno se společenským aktem, doma je to jistá relaxace, u někoho je to častý životabudič. Obliba kávy v posledních letech stoupá. …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Škola vaření
Přišel čas čerstvé a voňavé zeleniny, využijte toho a vychutnejte si zdravé zeleninové období se vším všudy. Začněte přípravou nejrůznějších salátů, vyzkoušejte „vegetariánské“ grilování, pikantní …více»
|
![]() |
27. 05. 2009 Škola vaření
K marinování používejte skleněné, porcelánové, plastové nebo nerezové nádoby. Nikdy hliník nebo obyčejné železo – maso by mohlo chutnat po kovu, protože marinády obvykle mívají kyselé pH. Před …více»
|
![]() |
26. 05. 2009 Škola vaření
Posezení na zahradě spojené s grilováním masa či ryb je stále velmi oblíbenou jarní a letní činností. Grilované pokrmy skvěle chutnají, jejich příprava je rychlá a snadná. …více»
|
![]() |
14. 05. 2009 Škola vaření
V dnešní době, kdy je na stále větším vzestupu produkce zaměřená na biopotraviny, se stále více začínáme v obchodech setkávat i s biovíny. Biovíno je víno vyráběné z hroznů získávaných z vinné révy, …více»
|
![]() |
12. 05. 2009 Škola vaření
Každý člověk má jinou představu o romanticky stráveném večeru. Co k němu ale nepochybně patří? Svíčky. Příjemná hudba. Milostné objetí. A především číše kvalitního vína! …více»
|
![]() |
5. 05. 2009 Škola vaření
Ke zdravému mlsání nepatří jen ovoce, cereálie, med a mléčné výrobky. Můžete si ho zpestřit i konzumací kvalitního kakaa či produktů z něj vyrobených. Tento chutný, tmavohnědý prášek má široké využití …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Škola vaření
Jablko u nás patří mezi nejoblíbenější ovoce. Je důležitou součástí našeho jídelníčku. Z jablíček se také vyrábí jablečný ocet, který je právem nazýván za jednu z nejdokonalejších potravin …více»
|
![]() |
5. 04. 2009 Škola vaření
Baví Vás vařit a fotografovat ? Pak právě pro Vás je tu připravena další z velikonočních soutěží. Připravili jsme pro Vás 10 výborných receptů Hellmann´s a je na Vás a Vaší fantazii, jak jídlo …více»
|