Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maso v naší kuchyni - 1. díl, hovězí maso

Maso v naší kuchyni - 1. díl, hovězí maso
1. 03. 2009 Škola vaření
Maso je důležitou částí našeho jídelníčku, obsahuje bílkoviny, vitamíny, nerostné látky a tuky. Množství bílkovin je závislé na druhu masa a množství tuku v něm. Čím je maso tučnější, ... ... ... …více»

Vypěstujte si bylinky za oknem

Vypěstujte si bylinky za oknem
24. 02. 2009 Škola vaření
Bylinky v bytě mají několik výhod - hezky vypadají a když je potřebujete přidat do jídla, máte je vždy po ruce a jsou čerstvé. Prakticky všechny bylinky se dají pěstovat i za oknem, je však potřeba ... …více»

Kebab a jeho správný výběr

Kebab a jeho správný výběr
14. 02. 2009 Škola vaření
Kebab, původně tradiční pokrm arabské, perské a turecké kuchyně, dnes pochoutka běžná i u nás. Nejběžnějšími masy pro kebab jsou jehněčí, hovězí, skopové, krocaní či kuřecí. Mohou se prodávat zvlášť, ... …více»

Salát a jeho příbuzní - ozdoba našeho jídelníčku - 1. díl

Salát  a jeho příbuzní - ozdoba našeho jídelníčku - 1. díl
13. 02. 2009 Škola vaření
Oblíbené dietní jídlo, vitamínová bomba, vydatná svačina, chutný předkrm… To všechno může být salát. A co je to vlastně salát? Obvykle jde o kombinaci libovolného druhu salátu (zelená složka), zelenin ... …více»

Čočka je ideální luštěnina

Čočka je ideální luštěnina
10. 02. 2009 Škola vaření
Čočka, ať už zelená, žlutá či červená, má všechny nutriční přednosti a navíc nepopiratelnou výhodu v tom, že je levná. Čočka se vymyká několika pravidlům, které o luštěninách obecně platí. Předně ji ... …více»
 

Je libo česnek?

Je libo česnek?
7. 02. 2009 Škola vaření
Ačkoliv česnek původně pochází z oblastí Střední Asie, vnímáme ho jako přirozenou a nedílnou součást naší kuchyně. Řada Čechů si bez něj neumí představit např. přípravu králíka a to se nezmiňuji o čes ... …více»

Kachna na sto způsobů - aneb opeřenec, který má fankluby po celém světě

Kachna na sto způsobů - aneb opeřenec, který má fankluby po celém světě
14. 01. 2009 Škola vaření
Vybavíme-li si u nás typické jídlo s kachnou, pravděpodobně zvítězí obraz dozlatova vypečené kůrčičky a krásně šťavnatého masa z pekáče podávaného s knedlíky a se zelím. Ve světě bývají do kačen podob ... …více»

Rybí maso na našem stole

Rybí maso na našem stole
3. 01. 2009 Škola vaření
Mnozí z nás se naučili ryby jíst a dávají jím přednost před ostatním masem. A dělají dobře. Rybí maso je lehce stravitelné, bohaté na minerály a vitamíny, v poslední řadě hraje roli i to, že je téměř netučné, tudíž výhodné pro  …více»

Řecká kuchyně nekončí v přímořské taverně!

Řecká kuchyně nekončí v přímořské taverně!
27. 12. 2008 Škola vaření
Náš gastronomický výlet povede do Řecka. Řeckých restaurací u nás najdeme poměrně málo (ve srovnání například s italskými nebo francouzskými), přitom má tato kuchyně mnohé co nabídnout a byla …více»

Čokoláda – požitek smyslů

Čokoláda – požitek smyslů
26. 12. 2008 Škola vaření
Zdrojem kakaa – základní suroviny pro výrobu čokolády- jsou kakaové boby z kakaovníku pravého (Theobroma cacao). Jako první ho pěstovali Aztékové a Mayové už před 2000 lety. Kakaové boby rozemleli  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !