Postup přípravy receptu Smažená ryba v těstíčku:
Rybu očistíme a ponecháme hlavu i ocas. Na talíři si připravíme těstíčko z ušlehaných bílků nebo vajec, mouky, škrobové moučky, sójové omáčky a oleje. Je-li těstíčko příliš řídké, přidáme trochu mouky. Rybu osolíme, obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji nebo sádle dorůžova ze všech stran. Mezitím si připravíme ostrosladkou omáčku. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme cukr, zázvor, pálivou papriku, sójovou omáčku, karamel, citronovou šťávu. Krátce prohřejeme a stáhneme z ohně, podle potřeby přidáme lžíce vývaru. Osmaženou rybu polejeme omáčkou, pokapeme ještě olejem a podáváme s rýží a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Smažená ryba v těstíčku:
Fotky vložil: Mangovka,MichelePrg,notburga,Torta