Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šumavská kozí kýta

fotka Šumavská kozí kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Šumavská kozí kýta:

1000 g kozí kýty  | 100 g slaniny  | 200 g másla  | 3 lžíce rozdrcených bobulek jalovce  | 3 lžíce zavařených brusinek  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 dl vývaru  | 2 dl kyselé smetany  | 1,5 dl mléka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Šumavská kozí kýta:

Kozí kýtu zbavíme přebytečného tuku, posypeme rozdrcenými bobulkami jalovce, zabalíme do plátna, namočeného v octě a necháme 3–4 dny uležet v chladničce. Potom protkneme kýtu slaninou a přes noc vložíme do mléka. Osušenou kýtu nasolíme a bez jakýchkoliv přísad opečeme na másle. Za občasného podlévání vývarem ji pak upečeme (190 °C)doměkka.
Výpek rozmícháme se smetanou, v níž jsme rozkvedlali mouku a povaříme. Hotový pokrm zdobíme zavařenými brusinkami.



Fotky receptu Šumavská kozí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šumavská kozí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles