Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tamarillo dezert:
6 ks tamarilla
| 1 šálek červeného vína
| 1 šálek vody
| 1/2 šálku cukru krupice
| 1 ks celá skořice
| 3 ks hřebíčky
| 1 lžíce citrónové kůry
Postup přípravy receptu Tamarillo dezert:
Tamarillo ponořte do vroucí vody a oloupejte, stopky odstraňovat nemusíte. Ve velké pánvi přiveďte k varu vodu s vínem. Přidejte cukr a nechejte jej rozpustit. Pak přidejte skořici, hřebíčky a pomerančovou kůru. Nechte na mírném plameni probublávat asi 15 minut, občas promíchejte.
Tamarillo dejte do mísy. Ze sirupu odstraňte koření a kůru a vařte jej ještě chvíli na větším plameni do zhoustnutí. Sirupem přelijte tamarillo a nechejte vychladit.
Chutná skvěle podávané se šlehačkou nebo zmrzlinou.
Fotky receptu Tamarillo dezert:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!