Postup přípravy receptu Těstovinový salát s fazolkami a kuřecím masem:
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě s kouskem tuku, scedíme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Fazolové lusky povaříme asi 10 minut v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme ji na jemné proužky. Pažitku a petrželovou nať omyjeme, necháme okapat a jemně nasekáme. Vymačkáme šťávu z citrónu.
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a orestujeme na pánvi na rozehřátém oleji. Zelené fazolky, těstoviny a bylinky smícháme s kuřecím masem a olejem z pánve. Přidáme chilli papričky, pažitku, nať, citrónovou šťávu a sójovou omáčku a dobře promícháme. Podle chuti dosolíme, případně přidáme několik kapek citrónové šťávy.