Použité suroviny receptu Toskánské kuřecí medailonky:
dle potřeby: olej na smažení
| dle potřeby: hladkou mouku na obalení
| 4 kuřecí prsíčka
| dle potřeby: olivový olej
| 1 citron
| 4 vejce
| dle chuti. bílý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Toskánské kuřecí medailonky:
Kuřecí prsíčka na plocho rozpůlíme, naklepeme a nakrájíme na medailonky. Posolíme, opepříme bílým pepřem, narovnáme do misky a zalijeme olivovým olejem a čerstvou šťávou z citronu. Necháme marinovat do druhého dne. Na pánvi rozehřejeme olej, medailonky obalíme v hladké mouce a pak v rozšlehaných osolených vejcích a z nich vkládáme do oleje a osmažíme po obou stranách. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Toskánské kuřecí medailonky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!