Použité suroviny receptu Vaječná omeleta s krůtím masem a žampiony:
200 g krůtích prsou
| 100 g žampionů
| 8 ks vajec
| 2 ks cibule s natí
| 4 lžíce oleje
| 4 lžíce smetany
| bílý pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Vaječná omeleta s krůtím masem a žampiony:
Připravíme si krůtí maso, důkladně opereme a nakrájíme na malé kousky. Pečeme na oleji, okořeníme, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky žampionů.
Vezmeme dvě vejce a společně se smetanou ušleháme, omeletu pečeme na pánvi s trochou oleje.
Hotovou masovou směsí naplníme omeletu. Vaječná omeleta s krůtím masem a žampiony se podává s pečivem a pokud máme chuť zapíjíme červeným vínem. Nechte si chutnat.
Fotky receptu Vaječná omeleta s krůtím masem a žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!