Použité suroviny receptu Valentýnské čokoládové sušenky:
200 g hladké mouky
| 110 g másla
| 85 g cukru
| 1 bílek
| 4 lžíce nalámané čokolády
Postup přípravy receptu Valentýnské čokoládové sušenky:
Troubu předehřejte na 150 stupňů Celsia. Na plech rozprostřete pečící papír. Máslo třete s cukrem dohladka, prosijte na směs mouku a vypracujte těsto. Na lehce pomoučeném vále těsto vyválejte a tvořítky ve tvaru srdce z něj vykrajujte srdíčka. Okraje srdcí potřete bílkem, doprostřed každého umístěte kousek čokolády a přiklopte dalším z těsta vykrojeným srdíčkem. Kraje spodního i vrchního srdíčka přitiskněte k sobě. Na ozdobu můžete umístit kousíček čokolády i na vršek sušenky. Pečte v troubě asi 35 minut.
Fotky receptu Valentýnské čokoládové sušenky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!