Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valtířovské filé

fotka Valtířovské filé
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Valtířovské filé:

800 g rybího filé  | 750 g brambor  | 3 papriky  | 1 cibule  | 2 str. česneku  | 250 ml smetany  |  koření na ryby  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Valtířovské filé:

Brambory uvaříme a oloupeme. Filé rozkrájíme na porce, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kořením na ryby a na oleji po obou stranách osmahneme.
Brambory nakrájíme na plátky a opečeme je také na oleji, společně s nakrájenou cibulí a paprikami.
Do vymaštěné zápékací mísy naskládáme porce filé, zakryjeme bramborovou směsí, zalijeme smetanou a zapečeme.


Fotky receptu Valtířovské filé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Valtířovské filé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles