Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 48 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová gulášová polévka:
30 g másla
| 500 g vepřového masa
| 4 brambory
| 2 stroužky česneku
| 1 cibule
| 1,5 l hovězího vývaru
| 1 lžíce mleté papriky
| 1 lžička majoránky
| 2 lžíce másla
| 2 lžíce hladké mouky
| 2 mrkve
| 1 lžička tlučeného kmínu
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Vepřová gulášová polévka:
V hrnci usmažit cibuli na pomalém ohni na másle do zlatohněda. Zvýšit teplotu, přidat maso a osmažit ho do hněda. Sem tam zamíchat. Přilít vývar, osolit a opepřit. Snížit teplotu a pomalu vařit nepřikryté po 1 hodinu, až je maso měkké. Sejmout tuk z povrchu polévky. Na pánvi rozehřát zbytek másla, přidat mouku a za stálého míchání ji zasmažit. Přidat mletou papriku, vše promíchat a zalít trochou vývaru z polévky, dobře promíchat a přilít do polévky. Přidat mrkev, brambory, česnek a majoránku do polévky. Vařit další 1/2 hodiny, až jsou brambory měkké.
Fotky receptu Vepřová gulášová polévka:
Fotky vložil: Natural,katyakaty,MichelePrg,Ježíšek,Olča4,oko