Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso po švýcarsku

fotka Vepřové maso po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Vepřové maso po švýcarsku:

50 dkg vepř. masa bez kosti  | 2 cibule  | dle chuti: sůl, pepř, paprika a grilovací koření  | 250 ml šlehačky  | 10 dkg sýra na strouhání  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Vepřové maso po švýcarsku:

Maso nakrájíme na kostičky, opečeme na oleji, okořeníme, přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, promícháme, podlejeme trochou vody. Zaklopíme a dáme na 30 minut péci. Poté odklopíme a promícháme, maso by mělo mít jen trochu šťávičky. Přidáme šlehačku smíchanou s nastrouhaným sýrem a zapékáme už odklopené dalších 30 minut. Podáváme s bramborem, bram. kaší, hranolkami apod.


Fotky receptu Vepřové maso po švýcarsku:

Vepřové maso po švýcarsku
Fotky vložil: Mirkasirka 
Hodnocení receptu Vepřové maso po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles