Použité suroviny receptu Vrstvený meruňkový dezert:
400 g meruněk (kompotovaných, pro lehčí variantu pak neslazených)
| 200 g tvarohu (pro lehkou variantu netučného)
| 1 balíček vanilkového cukru
| 500 g různých červených plodů
| 300 g netučného vanilkového jogurtu
| na ozdobení:
| čokoládové trubičky
| meduňka
Postup přípravy receptu Vrstvený meruňkový dezert:
Necháme okapat meruňky. Tvaroh a vanilkový cukr smícháme do krémové konzistence. Červené plody rozdělíme do čtyř dezertních sklenic. Navrch přilijeme jogurt a poté meruňky. Jako další vrstvu přidáme volně tvaroh. Dezert případně dozdobíme čokoládovými trubičkami a trochou meduňkových lístků.
Fotky receptu Vrstvený meruňkový dezert:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!