Použité suroviny receptu Zapečené brambory s treskou a hráškem:
400 g mražené tresky
| 5 středních brambor
| máslo
| bylinková sůl
| 100 ml rostlinného krému na vaření
| sójová omáčka
| 1 malá plechovka sterilovaného hrášku
Postup přípravy receptu Zapečené brambory s treskou a hráškem:
Na másle osmahneme na kostky nakrájené brambory, po chvilce přidáme na kousky nakrájenou rybu, kterou jsme předtím nechali asi hodinu povolit. Ochutíme bylinkovou solí, sójovkou a podlijeme asi 50 ml vody. Dusíme téměř doměkka pod pokličkou. Vmícháme rostlinnou smetanu a dobře promícháme. Pak směs přendáme do malých zapékacích misek, posypeme sterilovaným hráškem a ještě pokapeme rostlinnou smetanou. Dáme zapéci do trouby vyhřáté na 220 °C asi na 7 minut.
Fotky receptu Zapečené brambory s treskou a hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!