Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené kuřecí plátky s bramborami a šlehačkou

fotka Zapečené kuřecí plátky s bramborami a šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zapečené kuřecí plátky s bramborami a šlehačkou:

4 plátky kuřecích prs  | 8 ks větších brambor  | 250 ml smetany ke šlehání  |  sůl  |  grilovací koření  |  sádlo  |  alobal

Postup přípravy receptu Zapečené kuřecí plátky s bramborami a šlehačkou:

Kuřecí plátky masa nasolíme a posypeme grilovacím kořením. Pečící plech silně vymastíme sádlem, na něj poklademe připravené porce masa. Očištěné a oloupané sirové brambory rozkrájíme na hranolky a poklademe na vrstvu masa. Brambory osolíme, celý plech přikryjeme alobalem a vložíme péci do trouby (asi na 200 C) na dobu 30-ti minut. Potom plech vyjmeme, odděláme alobal a vše přelijeme šlehačkou. Vrátíme do trouby a ještě asi 20 minut bez alobalu dopečeme. Můžeme podávat se zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Zapečené kuřecí plátky s bramborami a šlehačkou:

Zapečené kuřecí plátky s bramborami a šlehačkou
Zapečené kuřecí plátky s bramborami a šlehačkou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Zapečené kuřecí plátky s bramborami a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !