Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapékané jikry po anglicku:
250 g jiker
| 30 g oleje
| 20 g chlebové střídy
| 20 g másla
| vejce natvrdo
| mletý zázvor, pepř, citrón, sůl
Postup přípravy receptu Zapékané jikry po anglicku:
Jikry povaříme 10 minut v osolené vodě a necháme okapat. Poté je v míse rozmačkáme, přidáme olej, měkkou střídku, rozsekané vejce, zázvor a pepř. Umícháme směs, kterou naplníme malé keramické zapékací misky, přidáme kousek másla a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut. Pokrm ozdobíme plátky citrónu.
Fotky receptu Zapékané jikry po anglicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!