Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meruňková marmeláda

Meruňková  marmeláda
6. 03. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Meruňková marmeláda: Pokrájená rajčata a jablka podusíme. Pak propasírujeme, nejlépe na lisu na ovoce. Přidáme cukr a vanilkový cukr, vaříme do zhoustnutí. Těsně před tím, než začneme plnit vyvařené sklenice, vmícháme šťá ... …více»

Dobrota na topinky

Dobrota na topinky
5. 03. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Dobrota na topinky: Směs očištěných paprik, rajčat, cibulí, česneku spolu s feferonkami umeleme a 2 hodiny vaříme. Poté přidáme sáček Deka a vaříme dalších 30 minut. Ochutíme pepřem. Masové konzervy umeleme a vaříme půl ... …více»

Cuketová čalamáda

Cuketová čalamáda
5. 03. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Cuketová čalamáda: Cuketu oloupeme, zbavíme jádřinců a nahrubo nastrouháme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme cuketu a osmažíme. Přidáme koření, omáčky, česnek nakrájený na plátky a papriky nakrájené ... ... …více»

Cuketa jako matesy

Cuketa jako matesy
5. 03. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Cuketa jako matesy: Cuketu nakrájíme na tenké plátky a smícháme s cibulí, kterou nakrájíme na kolečka, dále přidáme cukr, sůl a mletý pepř a vše pořádně promícháme a nejméně 3 hod. necháme odležet. Po odležení začneme p ... …více»

Citrusový curd v mikrovlnce

Citrusový curd v mikrovlnce
5. 03. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Citrusový curd v mikrovlnce : Pořádně našleháme vejce a žloutek s cukrem ve 2 litrové mikrovlnkové nádobě. Za dalšího šlehání postupně přidáváme citronovou šťávu. Přidáme máslo. Vlníme nepřikryté na 50%, asi 7-10 minut (nebo doku ... …více»
 

Celoroční kvašáky

Celoroční kvašáky
5. 03. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Celoroční kvašáky: Nachystáme si sklenice ( nejlepší jsou 0,7 l). Do sklenic naložíme okurky, nejlépe rozkrojené na polovinu a proložíme je koprem. Je dobře taky použít hodně malé cukety, které taky rozkrojíme a dáme je ... …více»

Bezvadné nesterilizované čalamádové zelí

Bezvadné nesterilizované čalamádové zelí
5. 03. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Bezvadné nesterilizované čalamádové zelí: Postrouháme zelí (strouhám to na kuchyňském robotu), prosolíme 5 KL soli. Ocet, cukr, olej deko rozehřát (aby nebylo vroucí) a nalijeme do postrouhaného zelí. Všechno dobře rukama promícháme, ze ... …více»

Bezinky jako borůvky

Bezinky jako borůvky
5. 03. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Bezinky jako borůvky: Jablka dobře opereme, rozvaříme, prolisujeme a ještě povaříme, přidáme bezinkové bobulky a dále vaříme. Do rozvařeného džemu vmícháme krystalový cukr, vaříme ještě asi 10 minut a zkoušíme, zda džem ji ... …více»

Bezinkový džem s ostružinami

Bezinkový džem s ostružinami
5. 03. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Bezinkový džem s ostružinami : Bezinky opereme, odstopkujeme, přidáme ostružiny, podlijeme malým množstvím vody a vaříme, dokud vše nezměkne. Přes jemné síto propasírujeme na protlak. Protlak vaříme v odkryté, velmi široké nádobě a ... …více»

Bezinkový džem s jablky

Bezinkový džem s jablky
5. 03. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Bezinkový džem s jablky: Vybíráme dobře vyzrálé bezinky, které opereme, otrháme. Asi 100 g bobulí dáme stranou. Zbylé bobule vaříme podlité malým množstvím vody, dokud nezměknou. Na sítě je propasírujeme na protlak. Jablka n ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !