Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zavináče ze sleďů

fotka Zavináče ze sleďů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Zavináče ze sleďů:

8 celých sleďů  | 2 lžíce hořčice  |  kysané zelí  | 1 červená paprika  | 2 cibule  | 3 kyselé okurky  | 1 lžička celého pepře  | 4 bobkové listy  | 500 ml vody  |  kopr  |  sůl  |  ocet

Postup přípravy receptu Zavináče ze sleďů:

Sledě očistíme, odřízneme hlavičky a sledě vykostíme. Potom je důkladně omyjeme a osušíme. Z vnitřní strany ryby osolíme a potřeme hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, okurky nakrájíme na proužky. Vše rozdělíme na jednotlivé ryby, pevně zatočíme, spíchneme párátkem a narovnáme do velké sklenice na nakládání. Na nálev svaříme v hrnci vodu s octem, bobkovým listem, pepřem, malým množstvím soli a špetkou cukru. Necháme vychladnout, nalijeme do sklenice se zavináči, přidáme několik snítek kopru a necháme asi týden uležet.


Fotky receptu Zavináče ze sleďů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zavináče ze sleďů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !