Použité suroviny receptu Zelenina dušená s kuřecím masem:
2 velké kedlubny
| 375 g mrkve
| 1/2 svazku petrželky
| 2 lžíce oleje
| 400 g kuřecích prsou
| 150 g žampionů
| 250 g zelených fazolek
| dle chuti: sůl a pepř
| 2 kostky směsi mražených bylinek
Postup přípravy receptu Zelenina dušená s kuřecím masem:
Mrkve a kedlubny a fazolky očistíme. Mrkev a rozčtvrcené kedlubny nakrájíme na plátky, fazolky několikrát překrojíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Maso osolíme a opepříme. Olej rozpálíme v kastrolu a kuřecí maso na něm opečeme. Přidáme zeleninu a dusíme. Přidáme bylinky a 750 ml vody. Vaříme asi 15 minut. Maso vyjmeme, necháme trochu zchladnout, nakrájíme na kousky. Vrátíme zpět do hrnce a pokrm osolíme a opepříme. Petrželku nasekáme a posypeme jí pokrm.
Fotky receptu Zelenina dušená s kuřecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!