Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Biftek po chalupářsku

fotka Biftek po chalupářsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Biftek po chalupářsku:

200 g vepřové plece bez kosti  | 200 g hovězího masa  | 100 g slaniny  | 2 vejce  | 2 housky  | 300 g rajčata  | 200 g okurka salátová  | 100 g hlávkový salát  | 50 g cibule  | 10 g česneku  |  sůl, pepř  | 6 vajec  | 50 g hořčice  | 150 g sádlo

Postup přípravy receptu Biftek po chalupářsku:

Očištěné maso, nakrájené na kousky, ve vodě namočenou housku a cibuli rozemeleme na masovém strojku, přidáme 2 vejce, sůl, třený česnek, pepř a poloviční dávku na kostičky krájené slaniny. Vše dobře promícháme a tvoříme bochánky vždy 2 na 1 porci. Opékáme na sádle. Upravíme na talíře: biftečky na talíř s bramborami, na 1 biftek položíme 1 sázené vejce, na druhý položíme plátek rajčete a ozdobíme hořčicí a osmaženým plátkem slaniny. Kolem talíře upravíme zeleninu, pokapeme octem nebo citrónem.


Fotky receptu Biftek po chalupářsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Biftek po chalupářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !