Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Candát s kedlubny

fotka Candát s kedlubny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Candát s kedlubny:

4 filety z candáta (po 160 g)  |  šťáva z 1/2 citronu  |  sůl  |  pepř  | 400 g kedlubnů  | 2 lžíce másla  | 125 ml bílého vína  | 300 ml zeleninového vývaru (z kostky)  | 1 lžíce solamylu  | 3 lžíce suchého vermutu  | 100 g zakysané smetany  | 2 lžíce řeřichy

Postup přípravy receptu Candát s kedlubny:

1. Rybí filety omyjeme, osušíme a pokapeme ci­tronovou šťávou. Osolíme a opepříme. Kedlubny oloupeme, pokrájíme na kostičky a osmahneme na 1 lžíci másla. Zalijeme vínem a podusíme. Při­lijeme vývar, osolíme a opepříme. Pod poklicí du­síme asi 5 min.

2. Solamyl rozmícháme v 1 lžíci vody. Přidáme ke kedlubnům a necháme přejít varem. Vmíchá­me vermut nebo zakysanou smetanu.

3. Rozehřejeme 1 lžíci másla a candáta na něm opékáme z obou stran asi 2 min. Kedlubny roz­dělíme na talíře, na ně položíme rybu a vše posypeme řeřichou.


Fotky receptu Candát s kedlubny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát s kedlubny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !