Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cukrářské koblihy

fotka Cukrářské koblihy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Cukrářské koblihy :

na kvásek:  | 20 gramů droždí  | 1/2 kostky cukru  | 1/8 litru mléka  | 150 gramů mouky  |  na šlehání:  | 1/8 litru mléka  | 3 žloutky  | 40 gramů cukru  | na těsto:  | 250 gramů mouky  |  sůl  |  vanilka,  |  citronová kůra  | 80 gramů másla,  |  tuk (může být převařené máslo) na smažení,  |  moučkový cukr na posypání

Postup přípravy receptu Cukrářské koblihy :

Z droždí, cukru vlažného mléka a mouky (krupice) si připravíme kvásek a necháme jej vykynout. V jiné nádobě připravíme si mléko, zašleháme do něho žloutky a cukr. Poté posavíme nádobu do horké vody na sporák a šleháme dokud není mléko se žloutky vlažné. Do další mísy (nejlépe mírně předehřáté) si připravíme mouku, sůl, vanilku, kůru, přilijeme kvásek, ušlehané mléko se žloutky a roztavené máslo. Dobře vypracujeme těsto. Z něho připravíme koblihy, které necháme půl hodiny vykynout na pomoučeném prkénku v teplejším místě. Smažíme v rozpáleném tuku a usmažené posypeme moučkovým cukrem.



Fotky receptu Cukrářské koblihy :

Cukrářské koblihy
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Cukrářské koblihy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !