Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety v alobalu

fotka Jehněčí kotlety v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 47

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety v alobalu:

4 jehněčí kotlety  | 8 žampionů  | 3 cibule  | 2 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř  |  muškátový oříšek  | 2 lžíce másla  | 8 plátků šunky

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety v alobalu:

Kotlety naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Houby nakrájíme nahrubo, zatímco oloupanou cibuli jemně nasekáme. Na pánvi v rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přidáme houby, ochutíme muškátovým oříškem a na slabém plameni dusíme asi 10 minut. Necháme vychladnout.
Nastříháme si 4 pláty alobalu tak velké, abychom do nich mohli maso zabalit a potřeme je máslem. Na každý vložíme plátek šunky, který potřeme houbovou směsí, na to položíme jehněčí kotletu a překryjeme dalším plátkem šunky. Všechno zabalíme do alobalu, aby vznikly balíčky, naskládáme je na plech a pečeme v horké troubě 45 minut. Podáváme v alobalu.


Fotky receptu Jehněčí kotlety v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !