Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta na tymiánu

fotka Krůta na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůta na tymiánu:

1 celá krůta  | 50 g másla  | 1 ks červené cibule  | 0,3 l červeného vína  | 0,5 l vývaru z drůbků  | 10 g hladké mouky  | podle potřeby: pepř, sůl, tymián, zelená petrželka

Postup přípravy receptu Krůta na tymiánu:

Na porce nakrájenou krůtu slabě opečeme (asi 5 minut) po všech stranách na rozpáleném oleji nebo na másle na pánvi a vyjmeme.Na másle pak osmažíme na kolečka nakrájenou cibulku dorůžova, přidáme tymián, pepř, sůl, vývar z drůbků,víno a uvedeme do varu. Do tohoto vložíme krůtu a dusíme za občasného podlévání horkou vodou na mírném plameni asi 50 minut. Měkkou krůtu po té vyjmeme, do šťávy přidáme mouku a asi 1 lžíci másla a metličkou dobře rozšleháme a asi ještě 10 minut vše povaříme. Hotové pak nalijeme na krůtu, posypeme nasekanou zelenou petrželkou a podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Krůta na tymiánu:

Krůta na tymiánu
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Krůta na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !