Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí maso s tofu

fotka Kuřecí maso s tofu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kuřecí maso s tofu:

6 brambor  | trocha oleje a másla na smažení  | 3 mladé cibulky  | 500 g kuřecích prsíček  | 1 menší rajče  | 1 červená paprika  | 1 balení sýra tofu  | špetka kari, soli a pepře  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička sušené zeleninové nati  |  polníček (asi 1/4 balení)  | 1 zelená paprika

Postup přípravy receptu Kuřecí maso s tofu:

Oloupané brambory nakrájíme na plátky a dáme péct. Na másle a oleji osmahneme nakrájené cibulky, přidáme na kousky pokrájené maso a orestujeme. Přisypeme rajče, papriku, sýr tofu, okořeníme a restujeme. Při restování podlijeme jen mírně vodou, aby se směs nepřipálila a zůstalo dost šťávy.
Upečené brambory osolíme, okmínujeme. Naservírujeme je na talíř a přidáme k nim masovou směs. Zdobíme syrovou paprikou a polníčkem.


Fotky receptu Kuřecí maso s tofu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí maso s tofu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !