Použité suroviny receptu Lancasterský krém s malinami:
300 g čerstvých malin
| 50 g cukrové polevy
| 300 ml žervé
| 1/2 lžičky vanilkové esence
| 2 bílky
| na ozdobu:
| 50 ml žervé
| 8 malin
| 4 lístky máty
Postup přípravy receptu Lancasterský krém s malinami:
Dejte maliny a cukrovou polevu do mixéru a mixujte, dokud se neutvoří jemná kaše. Uschovejte si 4 lžíce žervé na ozdobu.
Zbývající žervé dejte společně s vanilkovou esencí do misky a smíchejte s malinovým pyré. V jiné misce vyšlehejte z bílků pevný sníh a opatrně jej vmíchejte do malinové směsi.
Rozdělte malinový krém do servírovacích misek a nechte alespoň 1 hodinu vychladit.
Ozdobte uschovaným žervé, malinami a lístky máty a podávejte.
Fotky receptu Lancasterský krém s malinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!