Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený telecí mozeček

Smažený telecí mozeček
27. 08. 2009 Telecí maso +++++++++_
Příprava receptu Smažený telecí mozeček: Telecí mozečky necháme 15 minut odstát ve vlažné vodě. Po té je vyjmeme a odstraníme z nich krvavé žilky a blanky. Opláchneme je a necháme je okapat. Pak je osolíme a obalíme v mouce, vejcích s mlékem ... …více»

Vařený telecí mozeček

Vařený telecí mozeček
27. 08. 2009 Telecí maso ++++++++++
Příprava receptu Vařený telecí mozeček: Telecí mozečky zalijeme vlažnou vodou a necháme v této vodě tzv.odležet na 15 minut. Za 15 minut je opatrně vyjmeme, odstraníme blanky a krvavé žilky, opláchneme je a vložíme je do vařící osolené vody ... …více»

Telecí roláda se salámem

Telecí roláda se salámem
27. 08. 2009 Telecí maso +++++++++_
Příprava receptu Telecí roláda se salámem: Telecí pečeni vykostíme a odřízneme ledvinku. Maso rozkrojíme na plát a naklepeme. Osolíme, opepříme, protkneme tenkými plátky slaniny, přidáme Gothaj, ledvinku. Vše stočíme v roládu a svážeme pevným ... …více»

Guláš z drštěk a žampiónů

Guláš z drštěk a žampiónů
27. 08. 2009 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Guláš z drštěk a žampiónů: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem, dobře rozšleháme a povaříme asi 1/4 hodiny na mírném ohni. Přidáme na nudličky nakrájené dršťky, na plátky nakrájené žampióny, pepř, sůl a ... …více»

Zajíc po provensálsku

Zajíc po provensálsku
27. 08. 2009 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Zajíc po provensálsku: Odleželou zaječí kýtu odblaníme, protkneme na kostičky nakrájeným špekem, osolíme, opepříme. Vložíme do pekáčku a pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 170 stupňů 60 minut. V průběhu pečení podléváme ... …více»
 

Srnčí závitky

Srnčí závitky
27. 08. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí závitky: Odblaněné řízky rozklepeme do šířky, osolíme, opepříme. Poklademe na ně na proužky nakrájenou klobásu, čtvrtky vařených vajec, plátky slaniny a stočíme v závitky. Vše upevníme provázkem, který kolem z ... …více»

Omeleta s vepřovými játry

Omeleta s vepřovými játry
27. 08. 2009 Vnitřnosti ++-_______
Příprava receptu Omeleta s vepřovými játry: Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Játra odblaníme a také nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na pánvi na rozehřátém olivovém oleji, přidáme játra a rychle je osmahneme. Vše zalijeme vejci rozmích ... …více»

Slepice zapečená s rýží

Slepice zapečená s rýží
27. 08. 2009 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Slepice zapečená s rýží: Očištěné porce slepice vložíme do osolené vroucí vody a na mírném plameni vaříme asi 45 minut doměkka. Ke konci varu přidáme očištěnou kořenovou zeleninu, kterou jsme si pokrájeli na menší kousky, 1 c ... …více»

Krůtí plátek s olivovým přelitím

Krůtí plátek s olivovým přelitím
27. 08. 2009 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Krůtí plátek s olivovým přelitím: Nakrájíme olivy a smícháme s bazalkou. Maso opečeme na oleji, osolíme nebo jinak okořeníme, jak jsme zvyklí. Rajčata nakrájená na měsíčky orestujeme, přidáme olivy. Přelijeme touto směsí maso. Podávám ... …více»

Krůta s hráškem

Krůta s hráškem
27. 08. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůta s hráškem: Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na másle nebo na oleji dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, rozškvaříme ji. Přidáme omytou, osušenou, osolenou a opepřenou krůtu. Vče podlijem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !