![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Burgundské fondue: Maso nakrájíme na větší kostky a položíme na talíř.
Kolem ozdobíme listy salátu.
Olej rozehřejeme v nádobě na fondue a každý stolující si nabodává na vidličku sousta masa, smaží oleji a namáčí v růz ... …více»
|
![]() |
26. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná se sýrovou nádivkou: Housku natrháme na kousky a namočíme do vody. Do mísy dáme mleté maso, vajíčka, sůl, pepř a horčici, poté vymačkáme z housek vodu a též přidáme do mísy s masem. Směs pořádně zamícháme, dle chutí dosol ... …více»
|
![]() |
26. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa s jogurtem s ananasem: Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté je lehce osmažíme na rozpáleném oleji. Plátky masa potřeme bílým jogurtem, posypeme kostkami ananasu a nakonec přidáme na kaž ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koňská roštěná dušená na rajčatech: Omyté maso, je-li třeba, odblaníme, naklepeme, protáhneme slaninou, osolíme, opepříme a v hrnci na rozpáleném sádle po všech stranách prudce opečeme.
Pak k masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, ne ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krocan na víně: Porce krocana osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
Do hrnce vložíme na nadrobno nakrájenou, na rozpáleném másle zpěněnou cibuli, přidáme na menší kousky nakrájenou mrkev, vodnici (kedlubnu), č ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kýta s jogurtem: Jehněčí kýtu osolíme, potřeme sádlem a dáme péct do trouby. Pečeme za občasného podlévání asi 1 a půl hodiny. V jogurtu rozmícháme vejce, přidáme prolisovaný česnek a petrželovou nať. Upečené maso nak ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krocan s lanýži: Lanýže řádně vypereme a pečlivě oloupeme, tak zacházíme s lanýži čerstvými /nakládané, jež dostaneme v lahvičkách nebo konzervách jsou již připraveny k dalšímu použití/.
Dva nebo tři největší dáme st ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zadělávané knedlíčky s masem z kůzlete: Maso podlijeme trochou vody a v hrnci pod pokličkou, na mírném ohni, udusíme doměkka s cibulí a pepřem.
Poté maso obereme z kostí a pokrájíme.
Osmahneme na másle, podlijeme vývarem, osolíme, okoření ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kůzlečí kapsa: Do kůzlečího masa prořízneme ostrým nožem kapsu a uvnitř ji osolíme.
Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem.
Slaninu nakrájíme na malé kousky, kopřivy (špenát) s kudrnkou nadrobno nasekáme ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí srdíčka s brambory: Kuřecí srdíčka očistíme překrojíme na půl. Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na oleji do zlatava. Přidáme nakrájená srdíčka podusíme do poloměkka. Přidáme papriku, sůl, pepř, zalijeme vodou ... ... …více»
|