![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí chalupářský kotlíkový guláš: Omyté maso zbavené blan nakrájíme na stejně velké kostky a vložíme do keramické nádoby pomalého hrnce. Papriku nakrájíme na tenké proužky a rajčata na drobné kousky. Spolu s jemně nasekanou cibulí při ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s čínskou zeleninou: Do keramické nádoby pomalého hrnce vysypeme mraženou čínskou zeleninu a podlejeme skleničkou horké vody. Maso lehce naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Jen z lehka jej obalíme v hladké mouce a př ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v tomatové omáčce: Maso zbavíme tuhých blan a nakrájíme na stejně silné plátky. Do keramické nádoby pomalého hrnce vlijeme tomatovou šťávu (džus), přidáme bazalku, skořici, worchestrovou omáčku, na drobné kousky nasek . ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se slaninou a rajčaty: Anglickou slaninu, cibuli a rajčata nakrájíme na kostičky, smícháme s kečupem a hořčicí. Opláchnuté a dobře osušené kuře prosolíme a naplníme připravenou směsí. Dáme do pekáčku s kousky másla, vložíme ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na žampiónech a paprice: Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky a osmahneme. Přidáme česnek, pepř, gulášové kostky, sladkou papriku a malinko podlijeme. Přidáme žampóny a papriku nakrájené na proužky. Zalij ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranské kuře trochu jinak: Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, opepříme, přidáme trochu grilovacího koření, granulovaný česnek a zakápneme olejem, necháme odležet. Nakrájíme papriku a pórek a restujeme na trošce olivového oleje, o ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí masíčko se smetanovo žampionovou omáčkou: Na pánvi osmahneme na oleji nakrájenou cibuli. Na to potom nalijeme vodu od žampiónů v plechovce, přídáme masox a poté žampióny. To chvíli vaříme a zalijeme smetanou. To vše zahustíme a dokořeníme a ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Kuřecí kousky na kari s ovocnou rýží: Nudličky kuřecího masa naložené v kari a oleji (nejlépe den předem) krátce opečeme, přidáme cibuli, pórek a žampiony, zamícháme a krátce orestujeme. Pak přilijeme bílé víno a smetanu, dochutíme sojovo ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Svíčková Wellington s omáčkou Béarnaise, bramborami a dušenou zeleninou: Svíčkovou převážeme provázkem, opepříme, osolíme, opečeme zprudka na oleji. Po zchladnutí odstraníme provázek, maso obalíme ze všech stran směsí z jemně nasekaných bylinek, cibulky, nastrouhaných žamp ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Pečená husa s jablky a medem, duryňský bramborový knedlík a červené zelí na víně: Husu očistíme, osolíme, pokmínujeme, a to i uvnitř, naplníme jablky a medem a podlijeme trochou vody. Pečeme do měkka pod pokličkou na 200 stupňů asi 2 hodiny, poté odkrytou asi hodinu do zlatova. Těs ... …více»
|