Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí chalupářský kotlíkový guláš

Hovězí chalupářský kotlíkový guláš
27. 01. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí chalupářský kotlíkový guláš: Omyté maso zbavené blan nakrájíme na stejně velké kostky a vložíme do keramické nádoby pomalého hrnce. Papriku nakrájíme na tenké proužky a rajčata na drobné kousky. Spolu s jemně nasekanou cibulí při ... …více»

Vepřové nudličky s čínskou zeleninou

Vepřové nudličky s čínskou zeleninou
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřové nudličky s čínskou zeleninou: Do keramické nádoby pomalého hrnce vysypeme mraženou čínskou zeleninu a podlejeme skleničkou horké vody. Maso lehce naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Jen z lehka jej obalíme v hladké mouce a př ... …více»

Vepřové v tomatové omáčce

Vepřové v tomatové omáčce
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové v tomatové omáčce: Maso zbavíme tuhých blan a nakrájíme na stejně silné plátky. Do keramické nádoby pomalého hrnce vlijeme tomatovou šťávu (džus), přidáme bazalku, skořici, worchestrovou omáčku, na drobné kousky nasek . ... …více»

Kuře se slaninou a rajčaty

Kuře se slaninou a rajčaty
27. 01. 2009 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Kuře se slaninou a rajčaty: Anglickou slaninu, cibuli a rajčata nakrájíme na kostičky, smícháme s kečupem a hořčicí. Opláchnuté a dobře osušené kuře prosolíme a naplníme připravenou směsí. Dáme do pekáčku s kousky másla, vložíme ... …více»

Vepřové na žampiónech a paprice

Vepřové na žampiónech a paprice
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Vepřové na žampiónech a paprice: Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky a osmahneme. Přidáme česnek, pepř, gulášové kostky, sladkou papriku a malinko podlijeme. Přidáme žampóny a papriku nakrájené na proužky. Zalij ... …více»
 

Tatranské kuře trochu jinak

Tatranské kuře trochu jinak
27. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranské kuře trochu jinak: Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, opepříme, přidáme trochu grilovacího koření, granulovaný česnek a zakápneme olejem, necháme odležet. Nakrájíme papriku a pórek a restujeme na trošce olivového oleje, o ... …více»

Kuřecí masíčko se smetanovo žampionovou omáčkou

Kuřecí masíčko se smetanovo žampionovou omáčkou
27. 01. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuřecí masíčko se smetanovo žampionovou omáčkou: Na pánvi osmahneme na oleji nakrájenou cibuli. Na to potom nalijeme vodu od žampiónů v plechovce, přídáme masox a poté žampióny. To chvíli vaříme a zalijeme smetanou. To vše zahustíme a dokořeníme a ... …více»

Kuchařská pohotovost - Kuřecí kousky na kari s ovocnou rýží

Kuchařská pohotovost - Kuřecí kousky na kari s ovocnou rýží
27. 01. 2009 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Kuřecí kousky na kari s ovocnou rýží: Nudličky kuřecího masa naložené v kari a oleji (nejlépe den předem) krátce opečeme, přidáme cibuli, pórek a žampiony, zamícháme a krátce orestujeme. Pak přilijeme bílé víno a smetanu, dochutíme sojovo ... …více»

Kuchařská pohotovost - Svíčková Wellington s omáčkou Béarnaise, bramborami a dušenou zeleninou

Kuchařská pohotovost - Svíčková Wellington s omáčkou Béarnaise, bramborami a dušenou zeleninou
27. 01. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Svíčková Wellington s omáčkou Béarnaise, bramborami a dušenou zeleninou: Svíčkovou převážeme provázkem, opepříme, osolíme, opečeme zprudka na oleji. Po zchladnutí odstraníme provázek, maso obalíme ze všech stran směsí z jemně nasekaných bylinek, cibulky, nastrouhaných žamp ... …více»

Kuchařská pohotovost - Pečená husa s jablky a medem, duryňský bramborový knedlík a červené zelí na víně

Kuchařská pohotovost - Pečená husa s jablky a medem, duryňský bramborový knedlík a červené zelí na víně
27. 01. 2009 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Pečená husa s jablky a medem, duryňský bramborový knedlík a červené zelí na víně: Husu očistíme, osolíme, pokmínujeme, a to i uvnitř, naplníme jablky a medem a podlijeme trochou vody. Pečeme do měkka pod pokličkou na 200 stupňů asi 2 hodiny, poté odkrytou asi hodinu do zlatova. Těs ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !