![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízky pana faráře: Řízky naklepeme opepříme, dle chuti okořeníme, posypeme hladkou moukou a na oleji opečeme z každé strany 2 minuty. Přendáme do zapékací misky, šťávu nalijeme na řízky, cibuli nakrájet na kolečka a pol ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový špíz s chilli marinádou: Den předem si připravíme marinádu podle návodu na sáčku – obsah sáčku rozšleháme vidličkou s 250 ml vody a 3 lžícemi oleje. Necháme asi 10 minut odstát. Vepřové maso si nakrájíme na tenčí plátky, ty l ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Citronové kotlety s kapary: Citrony omyjeme horkou vodou, osušíme a nakrájíme na plátky. V pánvi rozehřejeme 1 lžíci olivového oleje, na kterém opékáme kotlety po každé straně 3-4 minuty. Během opékání je obracíme. Pak je vyjmem ... …více»
|
![]() |
16. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky na špejli: Vepřovou panenku prokrojte na plát, lehce ji naklepejte, osolte, opepřete, potřete česnekem ochuceným olivovým olejem. Pokryjte na plátky nakrájenou šunkou, na plátky nakrájenou pravou anglickou slani ... …více»
|
![]() |
16. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaná vepřová kýta: Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a rozřízneme tak, že vytvoříme kapsu. Z venku i zevnitř ji nasolíme a opepříme.
Cibule oloupeme. Jednu červenou a klasickou nasekáme najemno, zbylé dvě nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
16. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kousky ve sladkokyselé omáčce: Vepřové maso opláchneme a nakrájíme na malé kousky nebo nudličky. Pokrájené promícháme s moukou, škrobem nebo solamylem, vajíčkem a špetkou soli. Necháme uležet a zatím si připravíme omáčku a dáme uva ... …více»
|
![]() |
16. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Huspenina po srbsku: Nožičky a části hlav dobře očistíme, spaříme, zalijeme studenou vodou a dáme zvolna vařit. Při varu sbíráme pěnu. Když se pěna přestane dělat, přidáme oškrábanou mrkev, cibuli vcelku i se slupkou, cel ... …více»
|
![]() |
16. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hráškové pyré s uzeným masem: Večer namočíme hrášek, aby byl ponořený ve studené vodě a změkl. Následujícího dne jej ve stejné vodě přivedeme k varu. Brambor oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a najemno nasek ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s brokolicí v sýrové omáčce: Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky a v páře prohřejeme. Vepřovou kýtu očistíme a nakrájíme proti vláknu na plátky. Ty naklepeme, osolíme a okořeníme masalou a pepřem. Pokud neseženeme masalu, . ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety plněné zelím: Slaninu nakrájíme na malé kousky a rozpustíme na mírném ohni ve varné misce, ve které budeme později plněné kotlety zapékat. Přidáme zelí pokrájené na malé nudličky, osolíme, opepříme a podlijeme troc ... …více»
|