![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky zapečené se zelím: Vepřové maso opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Krátce je opečeme na rozehřátém oleji s bobkovým listem a jalovčinkami. Vyjmeme z pánve. Oloupeme si cibuli a nakrájíme na kostičky, slaninu také ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta s broskví v košilce: Z kýty nakrájíme stejnoměrné plátky, které dobře rozklepeme. Plátky osolíme a opepříme.
Na rozpálené pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky zprudka z jedné strany orestujeme.
Když je první strana ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Židovské plátky: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme chilli a utřeným česnekem, necháme dva dny uležet. Smažíme v rozpáleném tuku, maso vyndáme, do výpeku přidáme lžičku másla, trochu vývaru a povaříme. ... ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na mrkvi: Na oleji osmažíme cibuli, dokud nezesklovatí. Přidáme k ní naklepané a osolené maso. Opečeme z obou stran. Potom přidáme najemno nastrouhanou mrkev, podlijeme vodou a dusíme, dokud mrkev nezměkne. Mas ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indonéská tlačenka: Bůček a játra nakrájíme na kostičky, česnek utřeme se solí, všechny suroviny smícháme, naplníme mikrotenový sáček, pevně zavážeme a zvolna vaříme 1,5 hod. Vychladlé a ztuhlé nakrájíme na plátky. ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lilky se sýrem: Lilky nakrájíme na plátky, osolíme, dáme na plochou mísu a zatížíme. Potom je opláchneme a dáme oschnout. Zpěníme na másle cibuli, česnek, přidáme rajčata, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Oschlé ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sele na rožni: Sele spaříme, oškrábeme a vykucháme. Jazyk, oči a střed uší vyřízneme, uvnitř posolíme a dáme na rožeň. Sele dobře potřeme olejem, povrch posypeme solí a do kůže uděláme několik zářezů, aby zůstala hl ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové myslivecké kotlety : Vepřové kotlety naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme, okořeníme mletým fenyklem a opečeme z obou stran na oleji. Pak je vyjmeme a uchováme na teple. Na pánvi osmahneme celý stroužek česneku, ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s čočkou: Vepřové maso pokrájíme na kousky, zakapeme octem, přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, opepříme, osolíme, podlijeme troškou vody a uvaříme do měkka. Pak přidáme zvlášť uvařenou, den předem namočeno ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ragú z vepřového kolene: V hrnci rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Přimícháme mouku a krátce ji zasmahneme. Potom vmícháme chladný vývar a za stálého míchání přivedeme k varu. Potom přidáme hořčici a n ... …více»
|