4. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játrový knedlík s hlívou: Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky pokrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku a koření a vše promícháme. Směs naplníme do tlačenkové . ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Dušené rybí vnitřnosti: K přípravě jídla použijte běžně užívané vnitřnosti z kapra včetně mlíčí nebo jiker a navíc plovací měchýř a střívka. Přidejte i maso z hlavy. Před přípravou na ohni musíte zvlášť upravit střívka a měc ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra na cibulce s houbami: Játra omyjeme, opepříme. V pánvi rozehřejeme máslo, v něm podusíme cibulku, přidáme játra, zasypeme moukou a opečeme. Pak je podlijeme vývarem, přidáme na plátky očištěné houby a pod pokličkou dusíme ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Švýcarská játra: Játra nakrájíme na kostky, rozpálíme olej ve fritovací pánvi a játra společně se solí a paprikou za stálého otáčení čtyři minuty restujeme. Játra vyjmeme, osmažíme slaninu, aby zesklovatěla, cibuli, h ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Srdce po myslivecku: Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce osmahneme a vložíme plátky srdce. Orestujeme, zale ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Bramboráky s játry: Brambory nevařené oloupeme, nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku a sůl. Je-li třeba, můžeme lehce zahustit moukou. Směs necháme dvacet minut odstát . ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Ledvinky na kyselo: Pořádne oprat ledvinky, stáhnout vrchní kůži, odřezat vnitřní tuk a nakrájet je napříč na plátky. Znovu je dobře oprat. Osmažit cibuli s kmínem na pánvi, přidat ledvinky. Když dostanou našedlou barvu, ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játroví vrabčáci: Umytá, odblaněná játra namočíme na půl hodiny do mléka, pak je vyjmeme, nakrájíme na větší čtverce (vrabčáky). Prošpikujeme klínky slaniny, který z něj má vyčnívat jako zobáček. Pak játra okořeníme pe ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Domácí paštika z kuřecích jater: Drůbeží játra odblaníme, odkrojíme nažloutlá místa a společně s vepřovým masem nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme játra a maso, za stálého míchání je krátce os ... …více»
|
1. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Asijská vepřová játra: Cibuli nakrájet na kostičky, nechat ji zesklovatět a přidat nakrájená játra. Ta také osmažit a pak přidat kečup dle chuti, sój. a worchestr. om. a podlít vodou. Nechat dusit do poloměkka. Pak přidat n ... …více»
|