16. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játrová nádivka : Opláchnutá játra a maso umeleme dvakrát na masovém strojku. Přidáme umletou cibuli, nadrobno pokrájené žampiony, vejce, podle chuti pepř a sůl, brandy a vše pořádně promícháme. ... ... …více»
|
15. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Slezská rychlovka: Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Nemusí být malé.
V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli s česnekem a necháme zpěnit. Přidáme játra a dusíme. Obč ... …více»
|
15. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Vnitřnosti na smetaně:
Játra a srdce vaříme se zeleninou a kořením do změknutí, pak je nakrájíme na nudličky. Cibuli osmahneme na másle do zlatova a zalijeme přecezeným vývarem, přidáme pokrájené vnitřnosti a ještě krátc ... …více»
|
14. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřová játra s pikantní zeleninovou směsí: Játra nakrájíme na plátky a opepříme. Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampióny a podusíme. Když se všechna tekutina vydusí, přidáme nakrájené papr ... …více»
|
14. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Drůbeží játra pikantní: Drůbeží játra očistíme, nakrájíme na nudličky a krátce osmahneme na másle. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, nakrájené žampióny, kečup a víno. Krátce podusíme, opepříme, zjemníme smetanou a osolíme. ... …více»
|
14. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Drůbeží játra na kari s ananasem: Drůbeží játra očistíme, nakrájíme na nudličky a prudce osmahneme na oleji. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Okořeníme kari kořením, vmícháme kysanou smetanu a ne ... …více»
|
13. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Sekaná z jater: Sádlo rozpusíme, utřeme s vejci, přidáme umleté maso a játra, promícháme, vmícháme slaninu na kostičky, strouhanou cibuli, trochu citronové kůry, okořeníme, vmícháme rozetřený česnek a mouku. Pekáč vy ... …více»
|
8. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Gruzínská játra s cibulí: Odblaněná játra nakrájíme na proužky a prudce opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli a pórek nebo pažitku a trochu pepře, pro obměnu můžeme přidat česnek a zázvor. Stáhneme z plotny. Pak vymastím ... …více»
|
8. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Gruzínská vepřová játra: Odblaněná játra nakrájíme na silnější hranolky a prudce opečeme na oleji. Pak osolíme a opepříme. Vložíme je do ohnivzdorné misky, k jedné straně poskládáme kolečka cibule, z druhé strany plátky rajča ... …více»
|
4. 11. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Baklažány plněné játry a rýží: Baklažány rozkrojíme podélně na půlky, osolíme a podusíme na oleji. Vyjmeme je, necháme okapat, měkkou dužinu vydlabeme a posekáme. Baklažány naplníme, postavíme do pekáčku vytřeného olejem, podli ... …více»
|