Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Gulášek z divočáka: Masíčko z divočáka (nejlépe kýta) nakrájíme na špalíčky, cibuli (na 1 kg masa tak 3/4 kg cibule) na kolečka. Cibuli vložíme do kastrolu a za stálého míchání čekáme, až bude osmažená pěkně do červena, ... …více»
|
24. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí prsíčka na brusinkách: Bažantí prsíčka omyjeme a usušíme. Jemně osolíme a opepříme. Cibuli nasekáme nejemno. Brusinky smícháme s koňakem.
Teflonovou pánev nahřejeme, přidáme olivový olej a vsypeme nasekanou cibulku a smaží ... …více»
|
22. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s houbami: Vepřové maso umeleme, přidáme bažantí játra a srdce a podušené pokrájené houby. Osolíme, okořeníme, dobře promícháme a touto směsí naplníme odleželého očištěného bažanta. Pečeme obvyklým způsobem na o ... …více»
|
22. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Pečení divocí holubi: Očištěné a vykuchané holuby dobře umyjeme, stehýnka a prsíčka protáhneme jemně slaninou a osolíme. Dovnitř holuba vložíme 2 plátky cibule a koření. Holuby obložené uzenou slaninou vložíme na rozehřátý ... …více»
|
22. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Divočák na žampionech: Maso dobře očistíme, pokrájíme na větší nudličky, okořeníme - použijeme koření na divočinu. Narovnáme do misky (s víčkem), zakapeme olivovým olejem a zalejeme bílým vínem, tak aby bylo celé maso poto ... …více»
|
21. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí na víně se sýrem: Na rozpáleném oleji opečeme na plátky nakrájené maso, přidáme nakrájenou cibuli a opečeme, až cibule zesklovatí. Osolíme, opepříme, přidáme nové koření, na kostičky nakrájenou zeleninu a kousek citrón ... …více»
|
21. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou: Maso zalijeme rozpuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin. Potom je vyjmeme, nasekáme nadrobno nebo nameleme, osolíme, přidáme drobně sekanou cibuli a česnek, opepříme a důkladně promícháme. V ... …více»
|
21. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Jelení kýta se zeleninou a rozmarýnem: Kýtu odblaníme a omyjeme, osušíme, prošpikujeme polovinou špeku, pak osolíme a okořeníme drcenými jalovčinkami. V pekáči rozehřejeme olej, maso na něm ze všech stran zprudka opečeme, poté vyjmeme a ve ... …více»
|
21. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Maďarský guláš z bažanta: Na sádle osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, vmícháme mletou sladkou papriku, krátce osmažíme, přidáme kmín, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme bažanta nakrájeného na větší ko ... …více»
|
21. 02. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Divočák na pivě se zelím: Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření. Přidáme na malé nudličky nakrájené a osolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. Listy syrového zelí spaříme ... …více»
|