Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení filé na roštu s bylinkovým máslem

Jelení filé na roštu s bylinkovým máslem
7. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Jelení filé na roštu s bylinkovým máslem: Bylinkové máslo připravíme ze 40 g másla, které smícháme s nadrobno nakrájenou petrželkou, můžeme přidat trochu tymiánu, špetku pepře, nadrobno nakrájenou šalotku, citrónovou šťávu. Odleželý hřbet nak ... …více»

Plněné medailónky

Plněné medailónky
7. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Plněné medailónky: Počítáme tři menší plátky na jednu porci. Osolíme, jeden plátek plníme ananasem a mandlemi, druhý míchanými vejci a třetí restovanými játry se sýrem. Medailónky zvolna opékáme na oleji, hotové zdobíme ... …více»

Poněšický jelení plátek

Poněšický jelení plátek
7. 01. 2009 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Poněšický jelení plátek: Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme drceným jalovcem, tymiánem, potřeme hořčicí a proležené bobkovým listem macerujeme v oleji. Opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji, přidáme ... …více»

Jelení řezy Mozart

Jelení řezy Mozart
7. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Jelení řezy Mozart: Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na oleji. Na másle orestujeme žampiony, zaprášíme moukou, zalijeme šlehačkou, přidáme rozinky a povaříme. Plátky při podávání přelijeme ... …více»

Jelení steaky po ďábelsku

Jelení steaky po ďábelsku
7. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Jelení steaky po ďábelsku: Z odleželé kýty nařežeme silnější řízky, do každého uděláme ostrým nožem kapsu. Připravíme si náplň: vepřové maso umeleme s usmaženou cibulkou a v mléce namočenou houskou. Do směsi přidáme vejce, nakr ... …více»
 

Zvěřinové filé po lesnicku

Zvěřinové filé po lesnicku
7. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Zvěřinové filé po lesnicku: Z odleželé kýty nakrájíme silnější řízky. Naklepeme, osolíme, okořeníme hrubě mletým pepřem a jalovcem, zakapeme brandy a necháme hodinu marinovat. Houby očistíme a nakrájíme na plátky, osmahneme na m ... …více»

Lovecký biftek

Lovecký biftek
7. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Lovecký biftek: Z odleželé jelení svíčkové nařežeme plátky, naklepeme a osolíme. Okořeníme pepřem, špetkou tymiánu a bazalky a opečeme na rozpáleném oleji. V jiné pánvi orestujeme na másle tenké nudličky šunky, na pl ... …více»

Jelení plátky na víně

Jelení plátky na víně
7. 01. 2009 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Jelení plátky na víně: Z jelení kýty nakrájíme plátky, naklepeme a prošpikujeme slaninou. Osolíme, okořeníme jmeně drceným jalovcem a špetkou tymiánu, obalíme v mouce a pečeme v rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme kuličku m ... …více»

Jelení jazyk po zámecku

Jelení jazyk po zámecku
4. 01. 2009 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Jelení jazyk po zámecku: Jelení jazyk očistíme a uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou, pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Měkký jazyk vyjmeme, opláchneme ve studené vodě a sloupneme. Nakrájíme na plátky a podává ... …více»

Smažák pro poslední leč

Smažák pro poslední leč
4. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Smažák pro poslední leč: Všechny vnitřnosti ze srnčího oblaníme, z plic vyřízneme průdušnice a nakrájíme na kostky či proužky. Přidáme asi kilogram zvěřiny z kýty nebo hřbetu nakrájené na úzké nudličky. Do pekáče dáme hodně ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !