Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant se slaninou

Bažant se slaninou
24. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant se slaninou: Očištěného bažanta osolíme a prošpikujeme slaninou. Svážeme stehýnka a na cibulce opečeme slaninu a dáme opéct bažanta. Podléváme vývarem a na závěr přidáme lžíci másla a pečeme v troubě asi hodinu. ... …více»

Bažant pečený se zelím po polsku

Bažant pečený se zelím po polsku
20. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant pečený se zelím po polsku: Připraveného, očištěného bažanta opláchneme, uvnitř a navrch osolíme, slabě opepříme a svážeme. V hrnci na rozpálíme máslo a bažanta v něm rychle po všech stranách opečeme. Pak ho trochu podlijeme v ... …více»

Bažant pečený po pražsku

Bažant pečený po pražsku
20. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant pečený po pražsku : Připravené, očištěného bažanta opláchneme, uvnitř i na povrchu osolíme, prsa a stehna protáhneme tříčtvrteční dávkou slaniny na proužky nakrájené a maso svážeme. V másle a ve zbytcích nakrájené slanin ... …více»

Bažantí stehýnka s bramborovými noky

Bažantí stehýnka s bramborovými noky
20. 01. 2009 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažantí stehýnka s bramborovými noky: Polovinu slaniny nakrájíme na asi 2 mm plátky, které po jedné straně nakrojíme, zbytek nakrájíme na drobné kostičky. Stehýnka otřeme vlhkým ubrouskem, položíme do pekáče, osolíme je, přidáme koření a ... …více»

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně
16. 01. 2009 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Kančí guláš na víně: Maso očistíme, omyjeme, osušíme lehce do papírových kuchyňských utěrek a poté ho nakrájíme na kostky a osolíme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, v hrnci ji rozpustíme a orestujeme na ní jemně nakrá ... …více»
 

Divoké kotlety

Divoké kotlety
16. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Divoké kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme směsí na divočinu. Obalíme v hladké mouce, zprudka opečeme na sádle, přidáme cibuli, nakrájenou nadrobno a orestujeme dozlatova. Podlijeme pivem, podle ... ... …více»

Koroptví rizoto

Koroptví rizoto
15. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Koroptví rizoto: Dobře očištěné koroptve omyjeme, protáhneme slaninou, osolíme a dáme péci na plátky slaniny a cibule, na každou koroptev dáme navrch i dovnitř plátek másla. Pečeme při teplotě 190 °C cca 120 minut, p ... …více»

Bažant plněný pečený po ardensku

Bažant plněný pečený po ardensku
15. 01. 2009 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažant plněný pečený po ardensku: Nejprve si připravíme nádivku; všechny ingredience lehce promícháme a pak použijeme k plnění bažanta. Připraveného, očištěného bažanta opláchneme, uvnitř i navrch osolíme, prsa a stehna protáhneme na ... …více»

Gulášek z dančího masa

Gulášek z dančího masa
13. 01. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Gulášek z dančího masa: Nejprve očistíme a odblaníme maso. Pokud chcete můžete jej před konzumací naložit do mléka na 24 hodin. Pak jej nakrájíme na kostičky. To stejné uděláme s cibulí na malé kostičky a osmahneme nejprve c ... …více»

Slavnostní zvěřina

Slavnostní zvěřina
12. 01. 2009 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Slavnostní zvěřina: Šest plátků z dančí kýty naklepeme a naložíme do 2 dl červeného vína se dvěma lžičkami sójové omáčky, rozmačkanými 4 str. česneku a asi dvěma lžícemi oleje. Necháme odležet 1-2 dny. Pak rozehřejeme pá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !