Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
24. 04. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Jelení specialita s rumem: Jelení kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme a opepřím. Přidáme nakrájené okurky, kapii, cibuli, sterilizovaný hrášek a všechno promícháme. Přidáme zbytek surovin a restujeme na oleji 5 až 6 minut. Před ... …více»
|
20. 04. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Kančí guláš s oreganem: Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném másle v kastrolu. Jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidám ... …více»
|
19. 04. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Koňský guláš s houbami: Den předem namočíme sušené houby do mléka. Druhý den nakrájíme cibuli a na rozpečeném špeku ji osmahneme. Kližku nakrájíme na plátky silné cca 2cm a dáme ji osmahnout k cibuli. Až se maso zatáhne, p . ... …více»
|
2. 04. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Dušený muflon se zeleninou: Maso z mladšího muflona odblaníme, omyjeme, osolíme a okořeníme ostatním kořením. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a dáme ji orestovat do pekáčku na rozehřáté sádlo. Po chvilce přidáme nakrájenou koře ... …více»
|
29. 03. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinový guláš z daňka: Dančí maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Cibule oloupeme a nasekáme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Přidáme maso a opečeme ho. Poté ho zapráším ... …více»
|
28. 03. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinová roláda: Maso nakrájejte na plátky, naklepejte, osolte, opepřete, posypte polovinou koření a potřete hořčicí. Z vajec a másla připravte míchaná vejce, podle chuti je osolte a opepřete. Maso pokryjte plátky uze ... …více»
|
28. 03. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí steaky s čočkovým salátem, jablky a brusinkami: Srnčí panenku nebo váleček z vykostěného hřbetu nakrájíme na steaky. Maso roztlačíme dlaní nebo klouby a vytvarujeme zpět do původního tvaru. Potřeme částí oleje, posypeme mletým kořením, poklademe lí ... …více»
|
28. 03. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kotlety se švestkovou omáčkou: Srnčí hřbet nakrájíme na kotletky, omyjeme, osušíme a uvolníme u kosti. Maso potřeme z obou stran slivovicí a necháme půl hodiny marinovat. Potom je okořeníme směsí mletého koření a po obou stranách o ... …více»
|
12. 03. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Kančí panenka v parním hrnci: Kančí panenku nebo jakékoliv libové maso odblaníme, nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme.
Připravíme si marinádu. Do misky prolisujeme česnek, dáme sůl, pepř, drcený kmín, majoránku nebo petrželku, ... …více»
|
12. 03. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kostky na víně: Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. Celer, mrkev a petržel očistíme a nastrouháme najemno.
Na oleji necháme zrůžovět cibulku, vložíme maso a orestujeme. Když se mas ... …více»
|