Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.02. 2025
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slavnostní srnčí hřbet

Slavnostní srnčí hřbet
10. 06. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Slavnostní srnčí hřbet: Z oleje, mletého pepře a soli vyšleháme marinádu, ve které obalíme srnčí hřbet bez kosti a necháme přes noc v chladu odpočinout. V pánvi rozehřejeme olej, vložíme do něj na plátky pokrájené a rozklep ... …více»

Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, hlívou ústřičnou a omáčkou grand veneur

Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, hlívou ústřičnou a omáčkou grand veneur
10. 06. 2009 Zvěřina ++++++++-_
Příprava receptu Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, hlívou ústřičnou a omáčkou grand veneur: Maso si naporcujeme na 150 g kousky a osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Necháme v troubě při 75 °C asi 1 hodinu péct. Omáčka: Uděláme si zeleninový základ, přidáme brusinky a zalijeme vínem. P ... …více»

Dušený daněk s koňakem

Dušený daněk s koňakem
4. 06. 2009 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Dušený daněk s koňakem : Daňčí maso umyjeme, pokrájíme na kostky, pokapeme koňakem a necháme na chladném místě odležet. Na rozehřátém tuku zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme vyškvařenou slaninu nakrájenou na kostky ... …více»

Srnčí perkelt

Srnčí perkelt
26. 05. 2009 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Srnčí perkelt: Zvěřinu nakrájíme na kostky. Na sádle osmažíme dozlatova cibuli jemně nakrájenou na kostičky, přidáme papriku, zvěřinu a osolíme. Dusíme za mírného podléváni do poloměkka. Potom přidáme na plátky nakr ... …více»

Koroptve pečené s lanýži, žampióny a koňakem

Koroptve pečené s lanýži, žampióny a koňakem
22. 05. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Koroptve pečené s lanýži, žampióny a koňakem: Koroptve uvnitř i na povrchu osolíme, slabě opepříme a prsíčka protáhneme na proužky nakrájenou slaninou a lanýži. Rozehřejeme máslo, vložíme na ně koroptve prsíčky dolů a když pustí šťávu, trochu je ... …více»
 

Srnčí na špejli

Srnčí na špejli
22. 05. 2009 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Srnčí na špejli: Z očištěné zvěřiny nakrájíme kostky 4 x 4 cm, cibuli a slaninu nakrájíme na plátky. Na špejli střídavě napichujeme slaninu, zvěřinu, cibuli, slaninu, zvěřinu, cibuli atd., vždy asi 5 - 6 kousků zvěři ... …více»

Srnčí játra se smetanovou omáčkou

Srnčí játra se smetanovou omáčkou
14. 05. 2009 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Srnčí játra se smetanovou omáčkou: Očištěná játra vložíme na dvě hodiny do mléka. Pak osušíme, protáhneme proužky slaniny a opepříme. Na másle orestujeme kořenovou zeleninu a vložíme připravená játra. Zalijeme vodou, přidáme celý pepř, ... …více»

Maďarský kančí guláš

Maďarský kančí guláš
29. 04. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Maďarský kančí guláš: Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměk ... …více»

Kuchařská pohotovost - Daňčí kýta se smetanovo - šípkovou omáčkou

Kuchařská pohotovost - Daňčí kýta se smetanovo - šípkovou omáčkou
25. 04. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Daňčí kýta se smetanovo - šípkovou omáčkou: Na rozehřáté slanině opražíme kostičky kořenové zeleniny, přidáme nakrájenou cibuli, necháme vše zezlátnout a poté přisypeme trochu cukru. Až cukr lehce zkaramelizuje, přidáme rajský a šípkový protlak ... …více»

Divoká kachna pečená s bylinkami a pivem

Divoká kachna pečená s bylinkami a pivem
24. 04. 2009 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Divoká kachna pečená s bylinkami a pivem: Do pekáče vložíme na proužky nakrájenou anglickou slaninu a cibuli. Přidáme očištěnou kachnu naporcovanou na 8 dílů, osolíme, okořeníme bylinkami, podlijeme troškou piva a dáme péct do trouby. Při peč ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !