8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na hroznovém víně

Bažant na hroznovém víně
6. 08. 2009 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Bažant na hroznovém víně: Vlašská jádra spaříme a oloupeme. Bažanta osolíme, protkneme slaninou a dáme do hlubokého kastrolu na rozehřáté máslo a opečeme. Pak přidáme vlašské ořechy pokrájené na poloviny a podlijeme šťávou z 1 ... …více»

Dušené jelení medailonky

Dušené jelení medailonky
6. 08. 2009 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Dušené jelení medailonky: Maso vykostíme, pokrájíme na hrubší plátky, naklepeme, potřeme olejem a necháme do dalšího dne na chladném místě odležet. Potom maso z oleje vyjmeme, poprášíme moukou. Takto připravené medailonky opeč ... …více»

Pikantní srnčí játra

Pikantní srnčí játra
4. 08. 2009 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Pikantní srnčí játra : Srnčí játra naložíme na několik hodin do mléka, může být i přes noc a necháme v chladničce odležet. Potom játra omyjeme a nakrájíme na plátky. Na pekáči nebo zapékací míse rozehřejeme olej a připraven ... …více»

Dušené srnčí ledvinky na víně

Dušené srnčí ledvinky na víně
17. 07. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Dušené srnčí ledvinky na víně : Dobře omyté srnčí ledvinky nakrájíme na kousky. Na tuku zapěníme nakrájenou cibuli, připravené ledvinky na ni vložíme, přidáme kmín, kuličky jalovce a pepř, orestujeme a zalijeme vínem. Dusíme doměkka ... …více»

Dušený zajíc na červeném víně a zelenině

Dušený zajíc na červeném víně a zelenině
4. 07. 2009 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Dušený zajíc na červeném víně a zelenině: Zajčí hřbet prošpikujeme slaninou. V hrnci na sebe naskládáme šunku, kolečka cibule a maso, vše zalijeme vínem. Dusíme doměkka. Mírně podlijeme vodou. Když je maso měkké, vyjmeme je a připravíme porce ... …více»
 

Naložený zajíc na zelenině

Naložený zajíc na zelenině
3. 07. 2009 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Naložený zajíc na zelenině: Máme-li staršího, je dobré předem ho před úpravou naložit do láku. Do 1 a půl litru vody v kameninovém hrnku dáme 5 lžic octa, sůl a přidáme 2 lžíce nakrájeného celeru, lžíci mrkve, petržele nebo past ... …více»

Mufloní steak se šípkovou omáčkou

Mufloní steak se šípkovou omáčkou
3. 07. 2009 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Mufloní steak se šípkovou omáčkou: Mufloní kýtu si rozkrojíme na steaky, naklepeme a na okrajích nasekáme. Osolíme a okořeníme drceným pepřem. Šípky podélně rozpůlíme a svaříme v červeném víně. Přidáme marmeládu a krátce povaříme. Těsn ... …více»

Srnčí s jablečnou omáčkou

Srnčí s jablečnou omáčkou
30. 06. 2009 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Srnčí s jablečnou omáčkou: Osolenou a opepřenou kýtu podlijeme 200 ml horké vody, přidáme jalovec a pečeme při 180 °C v předehřáté troubě asi 50 minut doměkka. Často podléváme. Ve výpeku rozpustíme 30 g másla. Pak přilijeme 10 ... …více»

Pikatní paštika z divočáka

Pikatní paštika z divočáka
25. 06. 2009 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Pikatní paštika z divočáka: Zvěřinu i bok nakrájíme na větší kostky, krátce je osmahneme na másle, osolíme, přikryjeme a necháme dusit. Když se maso začne lehce připékat, podlejeme ho vínem a ještě chvíli dusíme. Necháme vychlad ... …více»

Pečená kachna na kmínu

Pečená kachna na kmínu
24. 06. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Pečená kachna na kmínu: Omytá a očištěná kachna se vloží do pekáče, osolíme a okmínujem z obouch stran i uvnitř . Mírně podlijeme vodou a v zakrytém pekáči pečeme asi 1,5 hodiny při 180 °C. Pak teplotu zvýšíme na 200 °C a p ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !